خسارت ۱۶۰ میلیون دلاری اقتصاد صهیونیست‌ها در پی حملات موشکی مقاومت

پنج‌شنبه 23 ارديبهشت 1400
14:34
خسارت ۱۶۰ میلیون دلاری اقتصاد صهیونیست‌ها در پی حملات موشکی مقاومت
منابع صهیونیستی از خسارت بیش از ۱۶۰ میلیون دلاری به اقتصاد این رژیم در پی حملات موشکی مقاومت فلسطین خبر دادند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش الجزیره، انجمن تولیدکنندگان رژیم صهیونیستی اعلام کرد که طی 3 روز گذشته به دنبال حملات موشکی از نوار غزه، اقتصاد اسرائیل بیش از 160 میلیون دلار ضرر کرده است.

به دنبال موشک باران تل آویو و شهرهای سرزمین‌های اشغالی توسط مقاومت فلسطین، بازارهای مالی و بورس تل آویو سقوط کرد.

روزنامه صهیونیستی معاریو از سقوط سهام در بازارهای مالی و بورس تل آویو خبر داد.

درگیری در مرز غزه با فلسطین اشغالی در پی اقدامات رژیم صهیونیستی علیه مسجد الاقصی و قدس شریف در روزهای اخیر بالا گرفته است.

گروه های مقاومت فلسطین پیش از این در واکنش به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه مسجد الاقصی و بیت المقدس از حملاتی تحت عنوان، «شمشیر قدس» خبر داده بودند.

شب گذشته منابع اعلام کردند که خطوط هوایی آمریکا پروازها خود به تل آویو را به دلیل تشدید درگیری در این منطقه لغو کرده‌اند. سخنگویان خطوط هوایی یونایتد و دلتا لغو پروازهای خود را تأیید و اعلام کردند که شرکت‌های هواپیمایی اوضاع در اسرائیل که در این هفته شاهد خشونت درگیری میان اسرائیلی ها و فلسطینیان بوده است را رصد می‌کنند.

همچنین رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد وزارت نیروی این رژیم طی ابلاغیه ای، دستور توقف فعالیت سکوی استخراج گازی رژیم صهیونیستی در دریای مدیترانه، موسوم به «تامار» را صادر کرد.

این تصمیم در پی هراس از رسیدن موشک های مقاومت به سکوهای گازی اتخاذ شد چرا که در صورت اصابت موشک های مقاومت به سکوی گازی در زمانی که فعال نیست، خسارت ها به اندازه خواهد بود که امکان راه اندازی آن در کوتاه مدت وجود خواهد داشت اما اگر سکو فعال باشد و هدف موشک قرار گیرد انفجاری در رخ خواهد داد که به طور کامل از بین خواهد رفت.

توقف فعالیت این سکو توقف صادرات گاز رژیم صهیونیستی را در بر خواهد داشت که موجب خسارت اقتصادی قابل توجهی به صهیونیست ها خواهد شد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس: مسئولیت هر حادثه‌ای خارج از مسیرهای اعلامی متوجه مالکان کشتی‌هاست


برگزاری آیین شام غریبان در جوار مقتل قائد شهید انقلاب


عراقچی: ایران و عمان چارچوب اداره آینده تنگه هرمز را تعیین می‌کنند


شیخ نعیم قاسم: مقاومت لبنان جهان را شگفت زده کرده است


قالیباف: ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد