شروط حماس برای قبول آتش‌بس در غزه

شنبه 25 ارديبهشت 1400
05:16
شروط حماس برای قبول آتش‌بس در غزه
رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در خارج از فلسطین موافقت مقاومت با پایان درگیری‌ها با رژیم صهیونیستی را مشروط دانست و خواسته‌های این جنبش برای قبول آتش‌بس را مطرح کرد.

العالم-فلسطین اشغالی

«خالد مشعل» رئیس دفتر سیاسی حماس در خارج از فلسطین از وجود تحرکات ترکیه، قطر و مصر برای توقف درگیری‌ها در غزه و قدس خبر داد و برای موافقت حماس با قبول آتش بس، چند شرط تعیین کرد.

خالد مشعل که با شبکه «تی‌.آر.‌تی» ترکیه گفت‌وگو می‌کرد، افزود: «خروج اشغالگران از مسجد الاقصی و اجازه نماز و عبادات آزادانه مسلمانان در داخل این مکان مقدس، توقف جنایت آواره کردن اهالی الشیخ جراح، آزادی همه بازداشت شدگان در جریان درگیری‌های اخیر و توقف تجاوزات علیه غزه، شروط حماس برای پایان درگیری‌هاست».

رئیس دفتر سیاسی حماس در خارج از فلسطین تأکید کرد که به میانجی‌گران گفته که «گروه‌های مقاومت به هیج وجه قبل از توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی، حملات خود را متوقف نخواهند کرد».

پیشتر، «موسی ابومرزوق» نماینده جنبش حماس طی تماس با بوگدانف وزیر امور خارجه روسیه، آمادگی این جنبش را برای متوقف ساختن اقدامات نظامی علیه رژیم صهیونیستی به صورت متقابل اعلام کرد.

ابومرزوق در این تماس تلفنی، اعمال فشار از سوی جامعه بین الملل برای ممانعت رژیم صهیونیستی در به کارگیری خشونت و زور علیه مسجدالاقصی و هرگونه اقدام غیر قانونی علیه ساکنان اصلی عرب قدس شرقی را امری ضروری خواند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح ایران: تا پای جان از ایران دفاع می‌کنیم


گسترش همکاری تسلیحاتی برلین-تل‌آویو با محور تسلیحات دریایی


تماس‌های تلفنی عراقچی با همتایان مصری و قطری


اصابت حمله پهپادی حزب‌الله به 2 سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی


پیام عراقچی به دبیرکل حزب‌الله لبنان: هرگونه توافق با برقراری آتش‌بس در لبنان پیوند دارد


ادعای روبیو درباره احتمال توافق برای پایان دادن به جنگ


ارتش پاکستان: سفر عاصم منیر به تهران ثمربخش بود


شیخ عیسی قاسم: دفاع از خود حق ایران در مواجهه با جنگ ویرانگر است


قایق های پرنده ایران؛ بلای جان دشمنان آمریکایی - صهیونی


رهبر انصارالله یمن: رسانه‌ها در خدمت جنگ نرم و تحریف افکار عمومی قرار گرفته‌اند