گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و بایدن

شنبه 25 ارديبهشت 1400
21:35
گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و بایدن
نخست وزیر رژیم صهیونیستی و رئیس جمهور آمریکا شنبه تلفنی درباره آخرین تحولات جنگ علیه غزه گفت‌وگو کرد.

العالم - آمریکا

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی شنبه تلفنی با «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا گفت‌وگو کرده و وی را در جریان آخرین تحولات و عملیاتی که این رژیم انجام داده و عملیات آتی آن قرار داد.

نتانیاهو در این تماس تلفنی از بایدن به دلیل حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی قدردانی کرد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز عصر جمعه پس از پایان نشست با سران سازمان‌های امنیتی رژیم صهیونیستی گفت: «گفته بودم که ضربه بسیار سنگینی به حماس و دیگر گروه‌های تروریستی وارد خواهیم کرد و آن را انجام می‌دهیم. روز گذشته اهدافی را که زیر زمین بود هدف قرار دادیم. تروریست‌های حماس معتقد بودند که می‌توانند آنجا پنهان شوند و در واقع آنها نتوانستند آن را انجام دهند».

وی افزود: «سران حماس معتقدند که می‌توانند از قدرت بازوهای ما فرار کنند اما نمی‌توانند. هر کجا که باشند به آنها می‌رسیم و به همه آنها خواهیم رسید و این کار را انجام خواهیم داد».

درگیری میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی از روز دوشنبه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تجاوزات این رژیم در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد.

در حالی که رژیم صهیونیستی در مقابل دیدگان جهانیان به کشتار مردم فلسطین ادامه می‌دهد، آمریکا و کشورهای اروپایی به جانبداری از این رژیم پرداخته‌اند.

به گفته سازمان دفاع مدنی در غزه، شمار شهدای فلسطینی از آغاز حملات و بمباران‌های رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف نواز غزه تا امروز (شنبه - ۱۵ مه)، بیش از 140 نفر از جمله ۳۹ کودک و ۲۲ زن بوده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه قطر با همتای ایرانی و عربستانی درباره مذاکرات اسلام‌آباد


سفیر پاکستان: مذاکرات آمریکا و ایران به بن‌بست نرسیده و ادامه دارد


مشاور فرمانده سپاه: پشتوانه مردمی مهم‌ترین عامل ناکامی دشمن در میدان و دیپلماسی است


بیانیه رسمی عراق درباره خبر هلی‌برن در صحرای کربلا


معاریو: هدف قرار گرفتن «گنبد آهنین» ضربه‌ای سنگین به اعتبار پدافند اسرائیل است


نماینده حزب‌الله: نشانه‌های اصلاح موضع مذاکراتی رئیس جمهور و نخست وزیر لبنان مشاهده می‌شود


ترامپ: احتمال انتقال نیروهای آمریکایی از آلمان به لهستان وجود دارد


رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق: آمریکا در انتخاب «الزیدی» برای نخست‌وزیری نقشی نداشت


آلمان استقرار موشک‌های تاماهاوک آمریکا را متوقف کرد


همتی: اولویت اول تأمین ارز کالاهای اساسی و داروی مردم است