مقتدی الصدر:حکام سازشگر عرب با رژیم صهیونیستی قطع رابطه کنند

دوشنبه 27 ارديبهشت 1400
00:57
مقتدی الصدر:حکام سازشگر عرب با رژیم صهیونیستی قطع رابطه کنند
رهبر جریان صدر شامگاه یکشنبه از حکام عربی که در مقطع اخیر تصمیم به عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی گرفته‌اند، خواست سفرای این رژیم را اخراج کنند.

العالم-عراق

رهبر جریان صدر عراق امروز یکشنبه از کشورهای عربی سازشگر با رژیم صهیونیستی خواست عادی‌سازی روابط خود را با این رژیم اشغالگر، لغو و سفرای رژیم صهیونیستی را اخراج کنند.

مقتدی الصدر در توییتر نوشت: با سلام خدمت حکام عرب، در میان جنگ سختی که دشمن صهیونیستی علیه قدس شریف و غزه مبارز راه انداخته است، چیزی را خدمت شما می‌گویم.

وی افزود: خدمت حکام عربی که با رژیم شرارت سازش کرده‌اند، می‌گویم که برای لغو سازش و بیرون راندن سفرای (رژیم صهیونیستی) از کشورهایشان بشتابند یا بر آنها فشار آورند و سطح نمایندگی دیپلماتیک خود را (در اسرائیل) تقلیل دهند و همچنین اسرائیل را تحریم اقتصادی یا موارد مشابه کنند.

رهبر جریان صدر گفت: فرزندان ما ما منتظر موقعیتی از جانب شما هستند که درد و رنج آنها را برطرف کند. امیدوارم موضع شما درخشش افتخاری در تاریخ آینده شما باشد.

«حسنی سالم» عضو پارلمان عراق هم روز یکشنبه از دولت الکاظمی خواست روابط خود را با کشورهای سازشگر با اسرائیل قطع کند.

وزارت بهداشت فلسطین شامگاه یکشنبه خبر داد که طی هفت روز تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه تاکنون ۱۹۲ فلسطینی شهید شده‌اند که از این تعداد ۵۸ نفر کودک بوده‌اند.

بر اساس این گزارش، در میان شهدا ۳۴ نفر نیز زن بوده و تا کنون بیش از ۱۲۰۰ فلسطینی مجروح شده‌اند.

فارس

تسن

0% ...

آخرین اخبار

روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


عیادت حجت‌ الاسلام مروی به نمایندگی از رهبر انقلاب از حجت الاسلام راشد یزدی


تهران تعیین کننده قوانین مذاکره است .. یا پایبندی آمریکا یا پاسخ سخت + فیلم


تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌ الله


تجدید بیعت مردم با امام خامنه‌ ای (قدس سره)+ فیلم