یونیسف: هیچ نقطه‌ای در غزه برای کودکان امن نیست

دوشنبه 27 ارديبهشت 1400
18:26
یونیسف: هیچ نقطه‌ای در غزه برای کودکان امن نیست یک مقام ارشد یونیسف گفت، هیچ نقطه‌ای از نوار غزه برای کودکان امن نیست و آن‌ها بیشترین رنج را در این درگیری‌ها متحمل می‌شوند.

العالم - اروپا

یک مقام ارشد سازمان «یونیسف» (صندوق اضطراری کودکان سازمان ملل) روز یکشنبه درخصوص وضعیت کودکان در نوار غزه ابراز نگرانی کرد.

«جولیت توما» مسئول ارتباطات یونیسف در بخش غرب آسیا و شمال آفریقا در مصاحبه با شبکه «راشا تودی» گفت: «اوضاع وحشتناکی است. تنها ظرف پنج روز، دستکم چهل کودک در نوار غزه کشته شده‌اند».

او با اشاره به آسیب دیدن بیش از سی مدرسه در نوار غزه ظرف روزهای گذشته گفت: «در حال حاضر در مورد غزه، هیچ کجا برای کودکان امن نیست. در حالی که آن‌ها همواره باید تحت محافطت قرار داشته باشند».

توما افزود: «خشونت راه‌حلی ایجاد نمی‌کند. خشونت، فقط خشونت بیشتر را به‌دنبال دارد. این بدان معنا است که کودکان پیش از هرکس دیگر و بیش از دیگران رنج می‌کشند».

وزارت بهداشت فلسطین گزارش داد که طی هفت روز تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه تاکنون ۱۹۲ فلسطینی شهید شده‌اند که از این تعداد ۵۸ نفر کودک بوده‌اند.

روز گذشته (یکشنبه) «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان ضمن محکوم کردن چرخه خشونت میان فلسطین اشغالی و غزه هشدار داد به شهادت رساندن کودکان فلسطینی «نشانه این است که آن‌ها به دنبال ساخت آینده نیستند بلکه می‌خواهند آن را نابود کنند».

درگیری میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی از روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تجاوزات این رژیم در قدس و مسجدالاقصی آغاز شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

غریب آبادی: وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی برای کشتار در غزه «سهمیۀ شبانه» تعیین کرده است


ژنرال آمریکایی: انتظار نداشتیم، ایران پایگاه‌های ما را ویران کند


گزارش العالم از حملات جدید رژیم صهیونیستی و شهید و زخمی شدن شماری از شهروندان لبنانی+ فیلم


اعتراف رسانه صهیونیستی به قدرت پهپادی حزب‌الله


رژیم صهیونیستی شهر غزه را بمباران کرد


پاداش کانادا به خاطر تبعیت از واشنگتن: تحقیر مداوم و تبدیل‌شدن به تیم ذخیره


اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان اندونزی


عضو پارلمان لبنان: با دشمن صهیونیستی جز با زبان مقاومت نمی‌توان سخن گفت


۸ کشور عربی و اسلامی، اسرائیل را مسئول شکست تلاش‌های صلح در غزه دانستند


معاون حقوقی رئیس‌جمهور: مستندسازی خسارات باید به اقدام حقوقی و استیفای حقوق ایران منجر شود