بایدن: تنها در شرایط مناسب حاضر به دیدار با رهبر کره شمالی هستم/ رفتار ترامپ را تکرار نمی‌کنم

شنبه 1 خرداد 1400
12:18
بایدن: تنها در شرایط مناسب حاضر به دیدار با رهبر کره شمالی هستم/ رفتار ترامپ را تکرار نمی‌کنم رئیس جمهوری آمریکا در تازه ترین اظهارات خود درباره کره شمالی پالس‌های مثبتی ارسال نکرد.

العالم - آمریکا

به نقل از رویترز، جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا و مون جائه این، همتای کره جنوبی وی روز جمعه در دیدار با یکدیگر تلاش تازه‌ای برای ترغیب کره شمالی برای مذاکره بر روی تسلیحات هسته‌ای انجام دادند. با اینحال بایدن در این دیدار اعلام کرد که در شرایط مناسب حاضر به دیدار با رهبر کره شمالی است.

بایدن و مون اعلام کردند که خلع سلاح شبه جزیره کره هدف نهایی آنهاست و بایدن تاکید کرد که درمورد مشکلات راضی کردن کره شمالی برای کنار گذاشتن تسلیحات هسته‌ای خود پس از شکست ترامپ "دچار توهم" نیست.

بایدن در کنفرانس خبری مشترک خود با رئیس جمهوری کره جنوبی گفت که هر دو به شدت نگران وضعیت هستند و تمایل دارند اقدامات عملی برای کاهش تنش ها انجام شود.

کره شمالی پس از روی کار آمدن بایدن تمایل زیادی به مذاکره و دیپلماسی از خود نشان نداده است. حتی سه نشست قبلی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و نامه‌های زیبایش برای رهبر کره شمالی نیز هیچ نتیجه‌ای در بر نداشت.

بایدن گفت که تحت شرایط مناسب حاضر به دیدار با رهبر کره شمالی است؛ اینکه او حاضر شود درباره برنامه هسته‌ای خود گفتگو کند و اینکه ابتدا مشاورانش با مشاوران کره شمالی دیدار کرده و پیش زمینه مذاکرات را فراهم سازند.

بایدن در این باره گفت: من کاری که در گذشته انجام شده را انجام نمی دهم. من هرچیزی که او (رهبر کره شمالی) برای کسب مشروعیت بین‌الملل انتظار داشته باشد را در اختیارش قرار نمی دهم.

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا روز جمعه سونگ کیم دیپلمات باسابقه و متخصص در سیاست کره شمالی را به عنوان فرستاده ویژه ایالات متحده در امور کره شمالی انتخاب کرد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ عراقچی به پیام اخیر سنتکام


ایروانی: شورای امنیت از اقدامات تحریک آمیز خودداری کند/پاسخ قاطع به ادعاهای بحرین و آمریکا


بقائی در واکنش به نشست امنیتی آمریکا در بحرین: کشورهای منطقه هوشیار باشند


استاندار تهران: امکان اسکان حداقل ۴ میلیون زائر در تهران فراهم شده است


هزار روز جنگ در غزه: آمارهایی که ابعاد فاجعه انسانی را به تصویر می‌کشند


آقای شهید ایران؛ میراث فکری ماندگار و مسیری که به رغم فقدانش ادامه دارد


حضور ۸ رئیس دولت در مراسم وداع با رهبر شهید


تدارکات گسترده برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید، با دل‌هایی آکنده از اندوه و وفاداری


مدودف در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب شرکت می‌کند


پیام آیت الله اختری به مناسبت مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی/ همه با هم برای برافراشته نگهداشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران