نظامیان اشغالگر یک فعال مدنی زن را در قدس بازداشت کردند + فیلم

يکشنبه 16 خرداد 1400
14:28
نظامیان اشغالگر یک فعال مدنی زن را در قدس بازداشت کردند + فیلم نظامیان اسرائیل یک فعال مدنی زن فلسطینی را در قدس اشغالی بازداشت کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

نظامیان اشغالگر صهیونیستی منی الکرد، یک فعال مدنی زن فلسطینی را در خانه‌اش در محله شیخ جراح قدس بازداشت کردند.

بر این اساس، الکرد 23 ساله توسط نظامیان اسرائیل به مکانی نامعلوم منتقل شده است.

منابع فلسطینی از فراخواندن برادر «منی الکرد» برای بازجویی نیز خبر دادند؛ الکرد از جمله خانواده های فلسطینی ساکن در منطقه «شیخ جراح» هستند که اشغالگران به دنبال اخراج آنها از این محله می باشند.

11

گفتنی است تنش‌ میان صهیونیست ها و فلسطینیان از هفتم ماه می امسال و به دنبال تلاش برای اخراج برخی خانواده‌های فلسطینی از خانه‌هایشان در محله شیخ جراح قدس شرقی آغاز شد؛ این تنش‌ها طی روزهای بعد به تظاهرات گسترده در قدس اشغالی، نوار غزه و کرانه باختری اشغالی منجر شد و اسرائیل از روز 10 می حملات هوایی و زمینی را به نوار غزه آغاز کرد. حماس و اسرائيل روز 21 می در خصوص برقراری آتش‌بس به توافق رسیدند.

در جریان حملات اسرائیل به غزه، 254 فلسطینی از جمله 66 کودک و 39 نفر زن شهید و 1948 نفر زخمی شدند.

0% ...

آخرین اخبار

بستن باب المندب، اهرمی جدید برای مقابله با تشدید تنش


پزشکیان: ملت ایران با همه سختی‌ها از استقلال و تمامیت ارضی دفاع می‌کند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


امضای نقشه راه سه‌ساله همکاری گردشگری ایران و روسیه


چین یک شهروند آمریکایی را به ظن جاسوسی بازداشت کرد


پاکسازی سازمان‌یافته در کرانه باختری؛ شهرک‌نشینان افراطی، آدرس اشتباهی


افزایش ماهانه قیمت نفت سنگین ایران


بیانیه مشترک برخی از کشور‌ها بی‌سند و مردود است


شیخ عزالدین: ایران در تصمیمات خود مستقل و مخالف با سلطه خارجی است


جام جهانی ۲۰۲۶؛ کره جنوبی چراغ اول را برای آسیا روشن کرد+فیلم