وزیر خارجه انگلیس وارد بغداد شد

سه شنبه 18 خرداد 1400
18:04
وزیر خارجه انگلیس وارد بغداد شد
خبرگزاری رسمی عراق گزارش داد که وزیر خارجه انگلیس وارد بغداد شده و با رئیس پارلمان این کشور دیدار کرده است.

العالم - عراق

وزیر امور خارجه انگلیس پس از سفر به عربستان سعودی، عصر امروز (سه‌شنبه) وارد بغداد شد.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، پس از ورود وزیر امور خارجه انگلیس به عراق، «محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق در بیانیه‌ای کوتاه اعلام کرد که با وزیر امور خارجه انگلیس دیدار کرده است.

یک منبع دولتی عراق اخیرا به پایگاه خبری شبکه «روسیا الیوم» در ارتباط با سفر وزیر امور خارجه انگلیس به عراق خبر داده بود که او در این سفر با «فؤاد حسین» همتای عراقی‌اش و «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق دیدار می‌کند و چند پرونده را مورد بررسی قرار خواهد داد.

منبع مذکور همچنین درباره موضوع این سفر خبر داد، از جمله پرونده‌هایی که وزیر خارجه انگلیس آن را بررسی خواهد کرد، حضور نیروهای ائتلاف بین‌المللی و روابط بغداد و لندن است؛ اما پرونده اصلی [این دیدار] مربوط به حضور نیروهای ائتلاف در عراق است.

گزارش ورود وزیر امور خارجه انگلیس به عراق در حالی منتشر شده است که منابع خبری، پیش از ورود راب به بغداد از سفر او به عربستان و گفت‌و‌گو با ولی‌عهد عربستان سعودی درباره ایران خبر داده بودند.

وزارت خارجه انگلیس در بخشی از بیانیه‌ خود در ارتباط با سفر راب به ریاض اعلام کرده بود: «انگلیس بر تعهدات خود برای مقابله با چالش‌های امنیتی مشترک از جمله تهدید ایران و درگیری ادامه دار در یمن تاکید دارد».

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران