ناگفته های قالیباف از فشارها بر حاج قاسم

چهارشنبه 19 خرداد 1400
14:40
ناگفته های قالیباف از فشارها بر حاج قاسم رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: باید به این باور برسیم که برای موفقیت به خدا تکیه کنیم و خدمتگزار مردم باشیم و لازم نیست که دستمان را مقابل هر کس و ناکسی دراز کنیم و بی‌شک وعده الهی در این صورت محقق خواهد شد و پیروزی نصیبمان خواهد شد.

العالم _ ایران / علمی

محمدباقر قالیباف امروز (چهارشنبه 19 خرداد ماه) که در یادواره چهارمین سالگرد شهادت شهید مدافع امنیت مجلس شورای اسلامی، شهید تیموری و شهدای مدافع حرم یگان حفاظت سپاه انصار سخن می‌گفت، اظهار داشت: امنیت موضوعی است که تا از دستمان نرود قدر آن را نمی‌دانیم و درّ گرانبهایی است که ارزش و قدر آن را تا وقتی که کنارمان است نمی‌دانیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که مجاهدت‌های فراوانی برای تامین امنیت صورت گرفته و جان‌های زیادی برای آن نثار شده و عده‌ای حاضرند هر سختی بپذیرند تا این امنیت از دست نرود، افزود: این افراد در زندگی ما اهمیت و جایگاه والایی دارند و اینجاست که جایگاه اهمیت کار مدافعان حرم آن هم در شرایط فعلی مشخص می‌شود و این جلوه نمود پیدا می‌کند که آن ها چه توطئه بزرگی که توسط دشمنان جامعه اسلامی ایجاد شده بود را خنثی کردند.

وی با تاکید بر این که مبارزه با داعش و گروه‌های خوارج مسلکی که پول و سرمایه هنگفت در منطقه و کشورهای اسلامی صرف آنها شد در شرایط فعلی به شدت اهمیت پیدا می ‌کند اظهار کرد: با یک بررسی ستادی درمی‌یابیم جایگاه شهدای مدافع حرمی که در مقابل جریان پیچیده داعش در این مقطع زمان با دست خالی ایستادند چقدر مهم و تأثیرگذار است.

قالیباف تصریح کرد: فاصله بین مظلومیت و موفقیت و عظمت شهید سلیمانی و یارانش کمتر از چند ماه بود. او در اوج مظلومیت و محرومیت و کمبود تجهیزات مبارزه کرد و به دوست و دشمن پاسخ می داد اما چون در مکتب امام تربیت شده بود، خسته نشد و مقام معظم رهبری نیز همین مسیر را ادامه می‌دهند.

رئیس قوه مقننه با انتقاد از بی‌مهری‌ها نسبت به شهید سلیمانی گفت: ویژگی شهید سلیمانی این بود که او جز به باورها و اعتقاداتش به چیزی توجه نمی‌کرد و فقط ولی‌اش را می‌دید و خدمت به مردمش را. در حقیقت برای او رضای خالق جز در رضای خلق و ولی نبود و همین مردم باوری و خداباوری برای او افتخار آفرید چرا که شهید سلیمانی به صورت سیستمی حامی دیگری در میدان مبارزه نداشت.

وی با اشاره به اینکه بعد از دفاع مقدس عده‌ای تصور می‌کردند که دیگر رزمنده‌ای پیدا نمی‌شود و آن باورها تکرار نخواهد شد، گفت: ما دیدیم که با همان حداقل‌ها و با همان ارزش‌ها با آمریکای تا بن دندان مسلح و رژیم صهیونیستی آدم‌کش و خبیث و با داعش با آن خوی وحشی گری و استکباری مبارزه شده و با تکیه بر مردم و باورهای خدایی در این مبارزه چه موفقیت‌های مهمی حاصل شد و این نشان داد اگر جبهه حق بر باورهای خودش ایستادگی کند چه موفقیت‌هایی را به دست می‌آورد.

قالیباف با تاکید بر این که البته باید تحمل سختی‌ها را نیز داشت چرا که تا جان به لب نرسد و مومنین شناخته نشوند، موفقیت حاصل نمی‌شود و خداوند به کسی پیروزی نمی‌دهد گفت: وقتی به حوادث سوریه نگاه می‌کنیم می‌بینیم که حتی گلوله کلاشنیکف به کاخ بشار اسد نیز رسید و از طرفی فشار داخلی در کشور نیز به حدی بود که عده‌ای می‌گفتند که چرا جوان‌های ما را به آنجا می‌فرستید! اما این وعده الهی است و در قرآن نیز آمده است که برای موفقیت باید امتحان پس داد و آن وقت خدا باید ببیند در این شرایط سخت باز هم در جبهه حق می‌ایستیم یا خیر؟ که شهید سلیمانی و یارانش ایستادند و ناگهان شما دیدید چه عزتی پیدا کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این موفقیت‌ها که پس از این سختی‌ها حاصل شد و در اوج مظلومیت بود را کسی دیگر نتوانست منکر شود و این مجاهدت‌ها و مقاومت‌ها است که ما باید پاس بداریم و ذکر کنیم و وقتی حرف از یاد شهید می‌شود و ما آن را گرامی می‌داریم باید در روزمره زندگی‌مان نیز یادآوری کنیم.

وی با تاکید بر این که در مجلس و در همه شئون زندگی باید آن مجاهدت ها را یادآوری کنیم اظهار کرد: نکند غرق مسائل دنیا شویم . بلکه باید باور کنیم که برای زندگی کردن نیازمند این نیستیم که دست مان را پیش هر کس و ناکسی دراز کنیم و فقط کافی است به خدا تکیه کنیم و خدمتگزار مردم باشیم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به نقل از خاطره‌ای از سردار شهید سلیمانی پرداخت و اظهار داشت: شهید سلیمانی در اواخر عمر خود فشارهای زیادی را متحمل می‌شد و خاطرم هست روزی نقل می‌کرد که قدری فشارها روی من زیاد است که حاضرم به هر نحوی حتی با یک تصادف از دنیا بروم.

قالیباف با بیان این که روزی با ایشان در بلوار کشاورز قدم می‌زدم و شعار نه غزه و نه لبنان را می‌شنیدیم اظهارکرد: اما بعدها دیدم در روز تشییع جنازه ایشان چه عزتی خدا برایش حاصل کرد و این نتیجه کار کسی بود که برای خدا فشارها را تحمل کرد.

قالیباف ادامه داد: عزت شهید سلیمانی به حد غایت بود و شما دیدید در شهادتش هر آنچه که یک انسان می‌خواست حاصل شد. در سحرگاه شب جمعه به دست شقی‌ترین انسان‌ها در غربت پیکرش پاره پاره شد و دستش از بدن جدا و شهید شد و از پیکرش چیزی باقی نماند و شبانه هم دفن شد و هیچ‌کس هم فکرش را نمی‌کرد که مثل مادرش زهرا دفن شود، این یعنی خداباوری و اگر ما این خداباوری، مقاومت و تحمل را در خودمان متجلی کنیم، پاسدار هستیم درغیر این صورت، نیستیم.

رئیس قوه مقننه با اشاره به اهمیت مجالس ذکر شهدا گفت: این مجالس تلنگری است به ما که فرهنگ شهید را یادآوری کنیم و به این دلیل است که مقام معظم رهبری بر اهمیت آن تأکید می‌کند. ما نباید بگوییم این جمهوری اسلامی آن جمهوری اسلامی گذشته نیست و این انقلاب دیگر آن انقلاب نیست؛ نه، در پیشگاه خدا هر چیزی جایگاه خود را دارد و هر اتفاقی بیفتد ما باید بر باورهای خود ایستادگی کرده و زندگی کنیم و همه‌مان در مسیر شهدا گام برداریم، ما در لحظه لحظه حیاتمان در حال امتحان هستیم.

وی با تأکید بر اینکه سپاه هرگز یک شغل نبوده و نیست، گفت: امان از روزی که ما در برابر زخم زبان‌ها کم بیاوریم و وادادگی پیدا کنیم. باید بدانیم هر کس در راه خدمت به خدا و خلق خدا خالصانه کار کند وعده الهی پیروزی و موفقیت و نصرت است و این ما هستیم که باید در این مسیر پیش برویم و تلاش کنیم و ریا نکنیم و در مسیر کسب حرام و خلاف گام برنداریم و حرکت جهادی را نصب‌العین خود قرار دهیم و در این صورت است که به آرامش خواهیم رسید، که این فرهنگ، فرهنگ شهدا است و اساس انقلاب اسلامی بر این استوار است.

قالیباف ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید تیموری و شهدای مدافع امنیت و حرم گفت: این خانواده دو فرزند دلبند خود را تقدیم انقلاب و اسلام کردند و توفیقی است که در این جمع حاضریم و مجلس، مجلس ذکر نام شهید است و باید به آن اهمیت داد.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: سنت های الهی همواره پابرجا و باقی است، اوایل انقلاب عده ای می گفتند امام خلاف رود حرکت می کند، اما چون ایشان بر اساس سنت الهی حرکت می کردند، مسیر و راهشان پایدار ماند. امیدوارم ما نیز نوعی زندگی کنیم که شرمنده شهدا و امام شهدا نباشیم.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


نخست وزیر عراق راهی ترکیه شد


توزیع ۱۲ میلیون بطری آب و راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در مرزها


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم