هیأت «جهاد اسلامی» فلسطین با رئیس سازمان اطلاعات مصر دیدار کرد

يکشنبه 23 خرداد 1400
08:34
هیأت «جهاد اسلامی» فلسطین با رئیس سازمان اطلاعات مصر دیدار کرد اعضای هیأت جنبش «جهاد اسلامی» فلسطین که به قاهره سفر کرده اند با رئیس سازمان اطلاعات مصر دیدار و گفتگو کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

اعضای جنبش «جهاد اسلامی» فلسطین به ریاست «زیاد النخاله» با «عباس کامل» رئیس سازمان اطلاعات مصر دیدار و گفتگو کردند.

بر اساس این گزارش، دو طرف در جریان دیدار مذکور که در شهر قاهره، پایتخت مصر انجام شد در خصوص آخرین تحولات فلسطین و به ویژه نبرد شمشیر قدس بحث و تبادل نظر کردند. منابع مصری اعلام کردند که این دیدار چند ساعت به طول انجامید.

در همین ارتباط، محمد الهندی، عضو ارشد جنبش جهاد اسلامی تصریح کرد: هیأت جهاد اسلامی به ریاست النخاله دیداری چند ساعته با عباس کامل رئیس سازمان اطلاعات مصر داشت.

وی این دیدار را مثبت خواند و گفت: طی این دیدار در مورد پرونده‌های مختلف از جمله وحدت ملی فلسطین، بازسازی غزه و اوضاع سیاسی بحث و تبادل نظر شد. درباره نتایج نبرد شمشیر قدس نیز با طرف مصری گفتگو کردیم.

محمد الهندی تصریح کرد که طرفین در این دیدار بر ادامه تماس‌ها و دیدارها و تلاش برای از میان برداشتن موانع موجود بر سر راه آشتی ملی فلسطین تاکید کردند.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

حمایت قاطع سازمان همکاری شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی


پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا