حماس: "راهپیمایی پرچم ها" صاعقه انفجار نبردی جدید است

دوشنبه 24 خرداد 1400
13:05
حماس: جنبش حماس "راهپیمایی پرچم ها" را که قرار است فردا سه شنبه در قدس برگزار شود را "صاعقه انفجار نبردی جدید برای دفاع از قدس و مسجد الاقصی" دانست.

العالم-فلسطین اشغالی

عبداللطیف القانوع سخنگوی حماس طی گفتگویي مطبوعاتی اظهار داشت:" آنچه قرار است فردا تحت عنوان راهپیمایی پرچم ها از سوی توده شهرک نشینان برگزار شود، به مثابه صاعقه انفجار نبردی جدید برای دفاع از قدس و مسجد الاقصی است".

وی افزود:" این امر مستلزم بسیج شدن مردم ما در قدس و در اراضی اشغالی و مقابله آنها با توده شهرک نشینان با ابزارهای مختلف است. ملت ما با مقاومت خود همراه و حامی شما است تا نقشه های اشغالگران را خنثی کنیم".

حازم قاسم سخنگوی دیگر حماس نیز گفت:" مقاومت همه جانبه مسلحانه در میدان بخشی از راهبرد مبارزه یکپارچه است که توسط یک نهاد ملی اتخاذ شده و همه را گرد هم آورده است. این مقاومت می تواند با تغییرات سیاسی در رژیم اشغالگر مقابله و با تحولات مربوط به قضیه فلسطین مبارزه کند و اين كار، همواره بر عهده ملت ما و مقاومت شجاعانه آن است".

0% ...

آخرین اخبار

موافقت مشروط حماس با مرحله دوم طرح صلح در غزه


افزایش بهای جهانی نفت؛ طلا صعودی شد


روحانی لبنانی: کشور تاب دو دستگی بیشتر را ندارد


اروپا تحریم جدید علیه روسیه اعمال می کند


۱۸ کودک در حادثه واژگونی کشتی در زیمبابوه جان باختند+ فیلم


غریب آبادی: وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی برای کشتار در غزه «سهمیۀ شبانه» تعیین کرده است


ژنرال آمریکایی: انتظار نداشتیم، ایران پایگاه‌های ما را ویران کند


گزارش العالم از حملات جدید رژیم صهیونیستی و شهید و زخمی شدن شماری از شهروندان لبنانی+ فیلم


اعتراف رسانه صهیونیستی به قدرت پهپادی حزب‌الله


رژیم صهیونیستی شهر غزه را بمباران کرد