وزیر خارجه بحرین: در حال رایزنی با دولت جدید رژیم صهیونیستی هستیم

پنج‌شنبه 27 خرداد 1400
12:37
وزیر خارجه بحرین: در حال رایزنی با دولت جدید رژیم صهیونیستی هستیم وزیر خارجه بحرین مدعی شد که کشورش برای اطلاع از "سیاست صلح" در حال رایزنی با دولت جدید رژیم صهیونیستی است.

العالم - بحرین

به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، عبد اللطیف الزیانی، وزیر خارجه بحرین اظهار کرد: بحرین در حال رایزنی با دولت جدید در "اسرائیل" است تا از سیاست‌ آن در مورد تلاش‌ها برای "برقراری صلح در منطقه" از راه حل مساله فلسطین مطابق با راه‌حل دو کشوری و قطعنامه‌های بین‌المللی اطلاع یابد.

وزارت خارجه بحرین در بیانیه‌ای اعلام کرد: این رایزنی بر اساس رویکرد منامه مبتنی بر توافق، گفت‌وگو و همکاری میان ملت‌ها انجام می‌شود.

الزیانی ادامه داد: "منامه تمایل دارد این رایزنی در چارچوب بیانیه حمایت از صلح امضا شده میان دو طرف، جهت پیشبرد روند صلح در منطقه و برقراری امنیت، ثبات و توسعه به نفع تمامی ملت‌ها انجام شود".

بحرین سپتامبر ۲۰۲۰ به عنوان دومین کشور عرب حوزه خلیج فارس پس از امارات، با عادی‌سازی روابط خود با رژیم صهیونیستی موافقت کرد.

سلمان بن حمد آل خلیفه، ولیعهد بحرین روز دوشنبه به نفتالی بنت، نخست وزیر جدید رژیم صهیونیستی انتصاب در این سمت را تبریک گفته و برای کابینه جدید آرزوی موفقیت کرد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

هشدار درباره پیامدهای حفاری‌های رژیم صهیونیستی در زیر مسجد الاقصی


فیدان: ترکیه به تلاش‌های خود برای پایان دادن به درگیری‌ها در منطقه‌ ادامه خواهد داد


برای دفاع مشروع از ایران از همه ابزار‌ها استفاده می‌کنیم


شکست جدی به ترامپ و جمهوری‌خواهان تحمیل خواهد شد


حملات سایبری علیه زیرساخت‌های آمریکا؛ هدف قرار گرفتن ۴۰ سیستم آب در میشیگان و مینه‌سوتا


شهادت هفت فلسطینی در شبانه روز گذشته در غزه


عراقچی: ایران، آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض آمریکاست


درگیری مسلحانه در ایالت آیداهو آمریکا


حملات مداوم رژیم صهیونیستی به منازل مسکونی در باریکه غزه


نیویورک تایمز: آمریکا در آستانه شکستی راهبردی قرار دارد