استقلال بی‌توجه به خواسته‌ AFC

شنبه 5 تير 1400
08:52
استقلال بی‌توجه به خواسته‌ AFC روزنامه عربستانی اعلام کرد که استقلال خواسته AFC برای اعلام زمین بی‌طرف را نادیده گرفته است و اصرار دارد که در تهران از الهلال پذیرایی کند.

العالم _ ورزشی

به نقل از الشرق الاوسط، در یکی از حساس‌ترین بازی‌های مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا دو تیم استقلال و الهلال به مصاف هم خواهند رفت.

پیش از این و طبق برنامه صعود تیم ها قرار بود که بازی به میزبانی استقلال و در تهران برگزار شود اما کنفدراسیون فوتبال آسیا با توجه به قانونی بازی در زمین بی‌طرف بین نماینده‌های ایران و عربستان که در سال 2016 و بعد از تنش سیاسی که بین دو کشور به وجود آمد از باشگاه ایرانی خواست که یک کشور را به عنوان میزبان خود برای این دیدار انتخاب کند.

الشرق الاوسط در ادامه نوشت: باشگاه استقلال این خواسته AFC را نادیده گرفته و اعلام کرده که در تهران از الهلال پذیرایی خواهد کرد.

البته در ادامه گزارش آمده است که استقلال اعلام کرده در صورتی که خواسته آنها برای میزبانی در آزادی رد شود دبی را به عنوان میزبان این دیدار حساس انتخاب خواهند کرد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: آنچه بر ملت صلح‌دوست ایران تحمیل شده یک جنگ متعارف نیست


نیویورک تایمز: ایران همچنان بخش قابل‌ توجهی از توان موشکی خود را حفظ کرده است


روز سیاه اشغالگران با 23 عملیات حزب‌الله در جنوب لبنان


ایران ادعاهای بی‌اساس کویت را رد کرد


اعضای دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ ترامپ با ایران غیرقانونی است


نرخ تورم آمریکا به اوج ۳ ساله صعود کرد


اصول اصلی ایران در مذاکرات اعلام شد


دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: کشورها برای موارد بیشتر هانتاویروس آماده باشند


سنتکام بر تداوم محاصره دریایی ایران تاکید کرد


سازمان ملل: قانون اعدام اسرای فلسطینی راه را برای نقض حقوق بشر باز می‌کند