چرا هادی به آمریکا رفته است؟

يکشنبه 6 تير 1400
16:47
چرا هادی به آمریکا رفته است؟ عبد ربه منصور هادی رئیس جمهور فراری یمن برای به اصطلاح آزمایشات پزشکی از ریاض راهی آمریکا شده است. 

العالمعربستان سعودی

هادی از ابتدای تجاوز سعودی به یمن در اواخر مارس 2015 در ریاض ساکن بود.

این در حالی است که دولت هادی با شبه نظامیان تحت حمایت امارات در جنوب یمن درگیر بوده و استانهای جنوبی یمن شاهد نبرد میان شبه نظامیان هوادار هادی با شبه نظامیان شورای انتقالی جنوب می باشد.

شورای انتقالی، دولت هادی را به تلاش برای به شکست کشاندن تلاشهای جاری برای آتش بس و اجرای توافق صلح ریاض متهم کرده است.

این در حالی است که عیدروس قاسم الزبیدی رئیس شورای انتقالی جنوبی تصمیم به ادغام نیروهای امنیتی وابسته به وزارت خانه های کشور و دفاع اتحاذ کرده که طرف مقابل آن را نقض توافق ریاض می داند.

شورای انتقالی که تحت حمایت امارات است، در سال 2017 تشکیل شد و خواستار جدا شدن جنوب یمن از شمال این کشور است آنهم با این ادعا که دولت هادی منطقه جنوب را در سطوح سیاسی و اقتصادی به حاشیه رانده و منابع آن را غارت کرده است.

این شورا از اوت 2019 بر عدن و سایر مناطق جنوب یمن سیطره یافته است.

از سوی دیگر، احتمال آزادی شهر مأرب آخرین دژ مزدوران ائتلاف سعودی توسط کمیته های مردمی و ارتش یمن به رغم بمباران شدید استان های مأرب، الجوف و البیضاء توسط آل سعود ، قوت یافته و تلاش دشمن برای جلوگیری از پیشروی کمیته های مردمی و ارتش یمن به طرف مأرب بی نتیجه مانده است.

کارشناسان معتقدند با توجه به شکست هادی در برابر شورای انتقالی در جنوب یمن، شکست مزدورانش در مأرب در برابر کمیته های مردمی و ارتش یمن و نارضایتی سعودی از عملکرد هادی و دولتش و شکست هادی در 6 سال گذشته در زمینه تحقق اهداف آل سعود، وی به آمریکا رفته تا در این کشور باقی بماند چرا که دیگر در یمن جایی ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه سازمان بسیج در مورد پیام تاریخی مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا


اختلافات واشنگتن و تل‌آویو بر سر توافق با ایران؛ آیا روابط آمریکا و "اسرائیل" وارد مرحله‌ای جدید شده است؟


ابلاغ دستورالعمل فروش ارز اربعین؛ سهم هر زائر ۲۰۰ هزار دینار


تفاهم‌نامه با عراق برای خارج‌سازی مغروقه‌های اروند رود


واکنش مقامات گمرکی به معضل صف‌های طولانی کامیون در مرز جمهوری آذربایجان


هاآرتص: نتانیاهو در "گرگ‌ومیش سیاسی" و افول دوران نخست‌وزیری او


ادامه تجاوزات گسترده "اسرائیل" به لبنان؛ بیش از ۵۰ شهید و ۱۰۰ زخمی در یک روز + فیلم


خیز «طلای سرخ» برای فتح بازارهای جهانی


حزب‌الله: به هرتجاوزی پاسخ می‌دهیم/ ایران به حمایت از لبنان متعهد است


«بلاد السودان»؛ سفری مستند به ژرفای تاریخ، تمدن و فرهنگ سودان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره