استاندار تهران:

اعمال محدودیت‌ در شهرهای قرمز و تشدید نظارت در سایر شهرهای استان تهران

سه شنبه 8 تير 1400
09:16
اعمال محدودیت‌ در شهرهای قرمز و تشدید نظارت در سایر شهرهای استان تهران استاندار تهران گفت: شهرهایی که در وضعیت قرمز قرار گرفتند محدودیت‌ها در آنها اعمال خواهد شد و در سایر شهرستان‌ها نیز مقرر شده فرمانداران نسبت به تشدید نظارت‌ها اقدام کنند.

العالم - ایران

انوشیروان محسنی بندپی در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران با اشاره به ارائه گزارشی مبنی بر آخرین وضعیت شیوع کرونا ویروس اظهار داشت: این گزارش نشان می‌داد از هفته گذشته میزان بیماران سرپایی افزایش پیدا کرده و علاوه بر آن شاهد افزایش بیماران بخش عادی و ویژه نیز هستیم که در مجموع این هشدار را می دهد که به تدریج وارد خیز پنجم می‌شویم.

وی افزود: آنچه به عنوان عامل بازدارندگی افزایش ابتلا به کرونا ویروس می باشد از جمله رعایت فاصله گذاری اجتماعی، پروتکل‌های بهداشتی و تشدید نظارت‌ها در دستور کار قرار گیرد.

استاندار تهران عنوان کرد: دو شهرستان فیروزکوه و دماوند هم اکنون در شرایط قرمز قرار دارند؛ البته باید در سایر شهرستان‌ها نیز تدابیر و مولفه‌های تاثیرگذار را در دستورکار قرار دهیم.

محسنی بندپی در مورد اعمال محدودیت‌ها با توجه به احتمال بروز خیز پنجم در تهران افزود: شهرهایی که در وضعیت قرمز قرار گرفتند محدودیت‌ها در آنها اعمال خواهد شد و در سایر شهرستان‌ها نیز مقرر شده فرمانداران نسبت به تشدید نظارت‌ها اقدام کنند.

استاندار تهران در ادامه با اشاره به تشکیل ۷۷ مرکز تزریق واکسن در استان تهران اظهار داشت: شهرداری تهران آمادگی خود را برای تشکیل مراکز بیشتر اعلام کرده تا با تخصیص سهمیه واکسن‌های خریداری شده و همچنین واکسن تولید داخل به لحاظ مکان و نیروی انسانی با مشکلی مواجه نباشیم.

وی ادامه داد: تاکنون یک میلیون و ۶۲ هزار واکسن در استان تهران تزریق شده و تدابیر لازم برای گروه‌های سنی ثبت نامی در سامانه و گروه‌هایی که از قبل برای تزریق اعلام شده تا به مراکز مراجعه کنند، اتخاذ شده تا تجمعی شکل نگیرد.

استاندار تهران در مورد روند اجرای طرح شهید سلیمانی گفت: این طرح متوقف نشده اما با توجه به انتخابات و درگیری عزیزان بسیج در این امر مقرر شد که بعد از انتخابات کار با شدت بیشتری همانند قبل دنبال شود.

محسنی بندپی سپس گفت: در انتخابات ۲۸ خردادماه بر اساس بررسی‌های کارشناسانه ۷۷.۷ درصد رعایت پروتکل‌های بهداشتی در شعب اخذ رای انجام شده است.

وبدا

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از بازگشت آوارگان لبنانی پس از توافق میان ایران و آمریکا + فیلم


پزشکیان: تحقق سلامت در جامعه نیازمند رویکردی فعال و آینده‌نگر است


استقبال نخست‌وزیر عراق از یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


پزشکیان: توافق نهایی هنوز شکل نگرفته است


سردار ابن الرضا: در جنگ تولید سلاح‌های پیشرفته متوقف نشد


شمار شهدای لبنان به ۳۸۲۶ نفر رسید


احتمال پاکسازی کابینه ترامپ از مخالفان «توافق با ایران»


حمله نظامیان اشغالگر صهیونیست به خبرنگار شبکه پرس تی‌وی در جنوب لبنان + فیلم


شیخ نعیم قاسم در پیامی به قالیباف: با صدایی رسا می‌گویم؛ ایران نماد عزت و شرافت است


تأکید قالیباف و نبیه بری بر مسئولیت آمریکا برای ملزم کردن اسرائیل به توقف جنگ