قطعی برق در جنوب عراق؛ وزیر برق استعفا کرد

سه شنبه 8 تير 1400
17:13
قطعی برق در جنوب عراق؛ وزیر برق استعفا کرد منابع رسانه‌ای از استعفای وزیر برق عراق به دلیل عدم تامین برق مورد نیاز شهروندان عراقی و موافقت نخست‌وزیر با این استعفا خبر دادند.

العالم - عراق

برخی منابع آگاه از استعفای «ماجد مهدی حنتوش» وزیر برق عراق به دلیل عدم تامین برق مورد نیاز شهروندان عراقی در فصل گرما، خبر دادند.

پایگاه خبری «المسله» و «المستقله» و خبرگزاری آناتولی به نقل از منابع آگاه از استعفای وزیر برق عراق خبر دادند و اعلام کردند که «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر نیز با این استعفا موافقت کرده است و رسما این خبر اعلام خواهد شد.

منابع آگاه می‌گویند که ماجد مهدی حنتوش دیروز (دوشنبه - ۲۸ ژوئن)، استعفای خود را به نخست‌وزیر تحویل داده بود.

استعفای وزیر برق عراق در حالی است که شرکت توزیع برق در جنوب عراق، امروز (سه‌شنبه - ۲۹ ژوئن) از توقف فعالیت کلیه نیروگاه‌های مناطق جنوبی عراق بدون اطلاع از دلیل آن، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، این شرکت طی بیانیه‌ای اعلام کرد که یک نقص فنی ناگهانی در شبکه توزیع برق ملی به وجود آمده که به توقف فعالیت نیروگاه‌های تولید برق در منطقه جنوبی منجر شده است و تلاش‌ها برای اطلاع از دلیل این امر و از سرگیری فعالیت این نیروگاه‌ها ادامه دارد.

پایگاه خبری «السومریه» نیز اعلام کرد که اداره برق «میسان» اعلام کرده که قطعی برق، چهار استان ذی‌قار، بصره، میسان و السماوه را شامل می‌شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران


اسلام آباد با حضور رهبران و مقامات پاکستانی از پزشکیان استقبال کرد + فیلم


عزاداری شب تاسوعا در جوار قتلگاه رهبر شهید انقلاب


قدردانی لبنانی‌ها از وفاداری ایران + فیلم


پزشکیان: ملت ایران در برابر فشار‌ها و تهدید‌ها با اقتدار ایستادگی کرد


قدردان تلاش دولت پاکستان برای استقرارصلح درمنطقه هستیم


پیام گرم مردم لبنان به ملت ایران؛ روایت یک دوستی در روزهای سخت + فیلم


الوفاق: سیاست‌های رژیم بحرین در قبال آیین‌های عاشورایی به تنش‌های اجتماعی دامن زده است