هشتگ «تحریم امارات» راه‌اندازی شد

پنج‌شنبه 10 تير 1400
16:36
هشتگ «تحریم امارات» راه‌اندازی شد کاربران عرب زبان شبکه‌های اجتماعی هشتگ تحریم امارات و تحریم کالاهای اماراتی در پی افتتاح سفارت صهیونیستی در امارات راه‌اندازی کردند.

العالم – داغهای مجازی

المنبر نوشت: از همه می خواهیم امارات را در پاسخ به توطئه این کشور علیه اسلام و مسلمین و افتتاح سفارت صهیونیستی در ابوظبی تحریم کنند.

انیس منصور رئیس مرکز پژوهشهای اینجا عدن است، نوشت: امرای نادان امارات که با رژیم صهیونیستی اقدام به عادی سازی کرده اند را تحریم کنید.

عبدالله محمد نوشت: با همکاری محمد زاید، کالاهای صهیونیستی در خانه هایتان وارد می شود، ای مسلمانان و ای اعراب.

ترکی الشلهوب نوشت: این سفارت بر پیکرهای مردم فلسطین افتتاح شده است.

ابوخالد نوشت: رژیم صهیونیستی جرثومه ای است که توسط انگلستان در سرزمین های عربی کاشته شد و امارات جرثومه ای است که صهیونیسم آن را در پیکر امت کاشت.

بنت یمن سالی نوشت: وظیفه دینی، اخلاقی و انسانی هر مسلمان و عرب، تحریم امارات و صهیونیستهاست.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس مجلس شورای اسلامی وارد باکو شد


عصبانیت ترامپ از مصوبه سنای آمریکا درباره توقف جنگ علیه ایران


قالیباف رهسپار باکو شد


حماس حمایت بی‌وقفه ایران از ملت فلسطین را ستود


ادعای گروسی درباره سرنوشت مواد هسته‌ای با غنای بالا در ایران


تیم ملی فوتبال غنا با ثبت یک تساوی مقابل انگلیس به مرحلۀ بعدی جام‌جهانی صعود کرد‌.


سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.