ائتلاف آمریکا: حمله به فرودگاه اربیل تلفات یا خسارتی نداشت

چهارشنبه 16 تير 1400
09:20
ائتلاف آمریکا: حمله به فرودگاه اربیل تلفات یا خسارتی نداشت
سخنگوی ائتلاف به اصطلاح ضد داعش خبر داد که حمله راکتی و پهپادی بامداد چهارشنبه به فرودگاه بین‌المللی اربیل بدون تلفات و خسارت بوده است.

العالم - عراق

«وین ماروتو» سخنگوی ائتلاف بین‌المللی به اصطلاح ضد داعش بامداد چهارشنبه گفت که حمله به فرودگاه بین‌المللی اربیل تلفات یا خسارتی به همراه نداشته است.

وی در پیامی در توییتر نوشت: «گزارش اولیه حاکی از آن است که ساعت 11:15 شب به وقت محلی، یک پایگاه آمریکایی در مجاورت فرودگاه اربیل هدف قرار گرفت. تا کنون گزارش‌های اولیه هیچگونه مجروح، تلفات یا خرابی را ارائه نداده‌اند».

ساعتی پیش بود که رسانه‌ها از حمله راکتی و پهپادی به پایگاه نظامیان آمریکایی در فرودگاه اربیل خبر دادند.

این حمله با 20 راکت و سه پهپاد مسلح انجام شد و طی آن فرودگاه بین‌المللی اربیل تمامی فعالیت‌های خود را به حالت تعلیق در آورد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: وحدت و انسجام داخلی، دشمن را به تسلیم و پذیرش حقوق ملت ایران واداشت


تشریح برنامه دیدار‌های امروز هیئت مذاکره کننده ایران


پایان دیدار وزرای خارجه ایران و سوئیس | آغاز گفت‌و‌گو‌های ۴ جانبه


سرلشکر رضایی: آمریکا از سر استیصال اصرار به مذاکره دارد


محدودیت سفر به عراق برای اتباع افغانستان و پاکستان


هاآرتص: ۳۶ نظامی اسرائیلی از آغاز درگیری‌ها با حزب‌الله در لبنان کشته شده‌اند


نفت ایران، مهم‌ترین عرصه سرمایه گذاری در عصر پساتوافق


نماهنگ | موقعیت مقاومت


نخستین کشتی تجاری چین پس از محدودیت‌های دریایی در چابهار پهلو گرفت


کاریکاتور | ترامپ و جام جهانی‌۲۰۲۶