3 زخمی در حمله موشکی به پایگاه آمریکایی عین الاسد

چهارشنبه 16 تير 1400
15:36
3 زخمی در حمله موشکی به پایگاه آمریکایی عین الاسد خبرنگار شبکه خبری العالم در عراق از متصاعد شدن دود از پایگاه آمریکایی عین الاسد در استان الانبار در غرب عراق ناشی از حمله موشکی خبر داد. 

العالم – عراق

خبرنگار العالم در عراق به نقل از منابع محلی افزود که این پایگاه هدف اصابت بیش از یک فروند موشک واقع شده است که به زخمی شدن حداقل 3 نفر انجامید.

اما سخنگوی نیروهای آمریکایی در عراق اعلام کرده است که این پایگاه هدف اصابت 14 فروند موشک واقع شده است.

مدیر منطقه البغدادی در استان الانبار در این باره گفت که نیروهای آمریکایی اقدام به آتشباری به طرف به منبع آتش و مکان شلیک موشک کردند.

خبرنگار العالم گفت که "تیپ انتقام المهندس" مسئولیت حمله با 30 فروند موشک گراد به عین الاسد را به عهده گرفته است.

منابع مختلف از شلیک 10 فروند موشک به این پایگاه خبر دادند اما ارتش عراق این رقم را 7 فروند موشک اعلام کرده است.

منابع عراقی نیز گفتد که 30 فروند موشک 122 میلیمتری گراد به عین الاسد شلیک شده است.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

حضور ۷ هزار زائر و کارگزار ایرانی در مکه مکرمه تا صبح امروز


اعتراف ترامپ به هدف قرار گرفتن ناوشکن های آمریکائی توسط نیروی دریایی ایران


پیام رئیس مجلس شورای اسلامی در چهلمین روز شهادت سردار ابراهیم‌زاده


گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش


دادگاه فدرال آمریکا تعرفه‌های جهانی ترامپ را غیرقانونی خواند