حریری در دیدار با فراکسیون المستقبل: همچنان در بن بست هستیم

پنج‌شنبه 17 تير 1400
14:47
حریری در دیدار با فراکسیون المستقبل: همچنان در بن بست هستیم منابع مطبوعاتی لبنان گفتند که سعد حریری، نخست وزیر مکلف در دیدار با فراکسیون المستقبل در پارلمان، اعضای فراکسیون خود را در جریان آخرین تحولات مربوط به تشکیل کابینه قرار داد.

العالم - لبنان

به گزارش روزنامه الجمهوریه، حریری درباره روند تشکیل کابینه ادعا کرد که روند تشکیل کابینه به دلیل مانع تراشی رئیس جمهور و جبران باسیل به بن بست رسیده است. حریری به نمایندگان المستقبل گفت که در دیدار روز دوشنبه گذشته با نبیه بری، رئیس پارلمان، درباره همه چیز صحبت کرده اند.

وی گفت: "نخست وزیری را به این دلیل قبول کردم که فکر می کردم نحوه خروج از بحران کنونی را می دانم" وی با اشاره به آنچه که وی سنگ اندازی و مانع تراشی عون و باسیل توصیف کرده است گفت: "حاضر نیستم تحت هر شرایطی زیر بار تشکیل کابینه بروم".

وی افزود: "بر این اساس چند راه پیش رو دارم که دوباره آنها را بررسی می کنم که یکی از آنها انصراف است."

حریری از فراکسیون المستقبل خواست نشست های خود را همچنان علنی برگزار کنند. وی همچنین خاطرنشان کرد که در روزهای آینده نشست های بیشتری را در سطوح رهبری و ارکان جریان المستقبل و دفتر سیاسی برگزار می کند.

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه قطر با همتای ایرانی و عربستانی درباره مذاکرات اسلام‌آباد


سفیر پاکستان: مذاکرات آمریکا و ایران به بن‌بست نرسیده و ادامه دارد


مشاور فرمانده سپاه: پشتوانه مردمی مهم‌ترین عامل ناکامی دشمن در میدان و دیپلماسی است


بیانیه رسمی عراق درباره خبر هلی‌برن در صحرای کربلا


معاریو: هدف قرار گرفتن «گنبد آهنین» ضربه‌ای سنگین به اعتبار پدافند اسرائیل است


نماینده حزب‌الله: نشانه‌های اصلاح موضع مذاکراتی رئیس جمهور و نخست وزیر لبنان مشاهده می‌شود


ترامپ: احتمال انتقال نیروهای آمریکایی از آلمان به لهستان وجود دارد


رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق: آمریکا در انتخاب «الزیدی» برای نخست‌وزیری نقشی نداشت


آلمان استقرار موشک‌های تاماهاوک آمریکا را متوقف کرد


همتی: اولویت اول تأمین ارز کالاهای اساسی و داروی مردم است