رایزنی سفیر ایران در لبنان با نبیه بری

شنبه 19 تير 1400
16:27
رایزنی سفیر ایران در لبنان با نبیه بری سفیر ایران در لبنان در دیدار با رئیس پارلمان این کشور، درباره تحولات لبنان و منطقه رایزنی کرد.

العالم _ لبنان

«سید محمد جلال فیروزنیا» سفیر ایران در لبنان امروز (شنبه) با «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان دیدار کرد.

بر اساس گزارش وب‌سایت «النشره» ، در این دیدار وضعیت عمومی در لبنان و منطقه و روابط دوجانبه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

لبنان این روزها با بحران اقتصادی بویژه مشکل تامین سوخت روبروست و همه نگاه‌ها منتظر تشکیل دولت جدید در این کشور است.

سفارت ایران اخیرا در واکنش به این اظهارات سفیر آمریکا در توییتر، برای دادن سوخت به لبنان اعلام آمادگی کرد و نوشت: ورود نفتکش‌های ایرانی به بیروت نیازمند تفاهم با سفیر آمریکا نیست. وی نباید در امور برادرانه میان دو کشور و ملت ایران و لبنان دخالت کند.

دولت «حسان دیاب» در پی انفجار مهیب بندر بیروت استعفا کرد؛ «مصطفی ادیب» که در دهم شهریور مأمور به تشکیل کابینه جدید لبنان شده بود نیز پنجم مهرماه انصراف خود را از این موضوع اعلام کرد و عقب کشید. اکنون «سعد الحریری» مأمور به تشکیل کابینه جدید شده اما پیشرفتی در این روند دیده نمی‌شود.

پیش‌تر رسانه‌‌های مختلف لبنانی از مداخله آمریکا بویژه سفیر این کشور در لبنان دوروتی شیا در روند تشکیل دولت لبنان گفته بودند و نوشته بودند که واشنگتن مخالف حضور نمایندگان حزب‌الله در دولت لبنان است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

شبهای ایران؛ تبدیل تجمعات شبانه به «فضای تربیتی و فرهنگی» برای کودکان


استارمر: هرگز انگلیس را به جنگ با ایران نمی‌کشانم


واردات کالا از طریق مرز‌های زمینی تسهیل می‌شود


آمریکا مسئول جنایت جنگی ناوچه ایرانی دنا است


شناسایی نخستین موارد ابتلا به هانتا ویروس در آمریکا و فرانسه


ساعی رئیس فدراسیون تکواندو شد


نتانیاهو: من و ترامپ می‌دانستیم سقوط ایران قطعی نیست


تاکید رئیس‌جمهور بر تثبیت دستاوردهای میدان در عرصه دیپلماسی از موضع عزت و اقتدار


بقائی: متن پیشنهادی ایران معقول و سخاوتمندانه بود/ خواسته ما توقف جنگ، محاصره دریایی و آزادی دارایی‌ها است


مراسم اربعین شهید امیر سپهبد موسوی در کل کشور برگزار می شود