تیراندازی در میامی آمریکا چند زخمی برجا گذاشت

يکشنبه 20 تير 1400
00:04
تیراندازی در میامی آمریکا چند زخمی برجا گذاشت در پی حادثه تیراندازی روز شنبه در شهر میامی آمریکا، چند نفر راهی بیمارستان این شهر شدند.

العالم - آمریکا

مقام‌های این شهر گفتند افرادی که در این حادثه مجروح شده‌اند به بیمارستان «میامی ولی» منتقل شده‌اند و هنوز هیچ اطلاعی درباره وخامت حال آنها ارائه نشده است.

افسران پلیس به محل وقوع حادثه اعزام شده‌ اما پلیس هنوز هیچ گزارشی درباره مظنون یا دلیل وقوع این حادثه ارائه نکرده است.

آزاد بودن حمل سلاح در آمریکا روزانه به بروز خشونت‌های مرتبط با تیراندازی در سراسر این کشور منجر می‌شود که تعدادی نیز در این حوادث جان خود را از دست می‌دهند اما لابی سلاح در این کشور به اندازه‌ای قدرتمند است که تاکنون، کنگره این کشور حاضر نشده است اقدام ملموسی را برای محدود کردن حمل سلاح در این کشور انجام دهد.

مقایسه آمارهای خشونت با سلاح میان آمریکا و کشورهای دیگر جهان ایالات متحده را کشوری کاملاً استثنایی نشان می‌دهد: در این کشور نرخ وقوع تیراندازی‌های خشونت‌بار از هر کشور دیگر در دنیا بیشتر است؛ با آنکه آمریکا حدود ۵ درصد از جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهند نزدیک به ۳۱ درصد از کسانی که مرتکب کشتارهای جمعی با سلاح می‌شوند را در خود جای داده است.

علاوه بر این، آمارهای مرکز تحقیقات کنگره آمریکا نشان می‌دهد آمریکایی‌ها صاحب حدود نیمی از (۴۸٪) از کل ۶۵۰ میلیون قبضه سلاح غیرنظامی موجود در سراسر دنیا هستند.

0% ...

آخرین اخبار

جنگی که رؤیای نفتی ترامپ را به هم ریخت


سی‌بی‌اس: پاکستان پیشنهاد جدید ایران را به آمریکا تحویل داد


فرمانده ارتش: آماده‌تر از همیشه در برابر هرگونه تهدید دشمن می‌ایستیم


انفجار در حرم حضرت زینب(س) در دمشق


عارف: ما متعهد به ترمیم آسیب‌ها و عبور از بحران‌های تحمیلی هستیم


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه منطقه


دیدار و گفت وگوی نخست وزیر لبنان و سفیر آمریکا درباره تحولات منطقه


عراقچی: قمار نتانیاهو 100 میلیارد دلار برای آمریکا هزینه داشته است


اژه‌ای: دیپلماسی در امتداد میدان است/ از جنگ نمی‌هراسیم


حمله پهپادی حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی