فرودگاه کابل به پدافند هوایی مجهز شد

يکشنبه 20 تير 1400
21:21
فرودگاه کابل به پدافند هوایی مجهز شد بدنبال پیشروی طالبان و تصرف برخی مناطق افغانستان، فرودگاه کابل روز یکشنبه برای مقابله با حملات راکتی به پدافند هوایی مجهز شد.

العالم - آسیا

وزارت کشور افغانستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که سیستم پدافند هوایی نصب شده از ساعت ۲ بامداد یکشنبه در کابل عملیاتی شده است.

وزارت کشور افغانستان افزود، این سیستم در جهان در دفع حملات موشکی موثر بوده است.

مقامات امنیتی افغانستان تاکنون جزئیاتی در مورد نوع این سیستم دفاعی و کسانی که آن را نصب کرده‌اند، ارائه نداده‌اند.

با خروج نیروهای آمریکا و ناتو از افغانستان طی توافقی میان آنکارا و واشنگتن، ترکیه متعهد به تامین امنیت فرودگاه کابل شده است.

رجب طیب اردوغان رییس جمهوری ترکیه روز شنبه گفت، کشورش پس از خروج نظامیان ناتو از افغانستان به اداره فرودگاه بین‌المللی کابل و محافظت از آن خواهد پرداخت.

اردوغان اظهار کرد: ما در مذاکرات با آمریکا و ناتو تعیین خواهیم کرد چه مسئولیت‌هایی را به عهده بگیریم و این گام را به مناسب‌ترین شکل ممکن برخواهیم داشت.

چند روز پیش دولت افغانستان اعلام کرد، از برنامه‌های ترکیه برای اداره این فرودگاه حمایت می‌کند و همچنین گفت که حضور آنکارا به دفع حملات بالقوه از سوی طالبان کمک خواهد کرد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

فعالان تونسی‌ در محکومیت نسل‌کشی و نقض آتش‌بس در غزه تجمع کردند


ژنرال صهیونیست: اسرائیل در دوراهی موجودیتی قرار دارد


ذخایر نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح 22 سال اخیر رسید


فراخوان سخنگوی قسام برای گسترش عملیات‌های ضد صهیونیستی در کرانه باختری


دریادار سیاری: تولید محتوای هوشمندانه، مهمات راهبردی در جنگ نرم است


کنایه غریب آبادی به سکوت گروسی برابر تجاوز نظامی به ایران


گزارش العالم از عملیات استشهادی در فلسطین اشغالی/ یک شهرک نشین کشته شد+ فیلم


دفتر نتانیاهو: ارتش اسرائیل حمله‌ به ضاحیه جنوبی بیروت را آغاز کرد


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به حومه جنوبی بیروت + فیلم


پنتاگون هشدار ضدجاسوسی درباره اسرائیل را به بالاترین سطح افزایش داد