عصائب اهل الحق: اشغالگران در عراق پناهگاه امنی ندارند

دوشنبه 28 تير 1400
03:17
عصائب اهل الحق: اشغالگران در عراق پناهگاه امنی ندارند
عضو دفتر سیاسی جنبش «عصائب اهل الحق» گفت که مشکلات امنیتی، سیاسی و اقتصادی در عراق نیز توسط آمریکا ایجاد شده است.

العالم - عراق

«سعد السعدی» عضو دفتر سیاسی جنبش «عصائب اهل الحق» عراق بر مبارزه با نظامیان تروریست آمریکا در این کشور تأکید کرد.

شبکه خبری الاباء به نقل از السعدی گزارش داد، عملیات مقاومت عراق، پیشرفته شده است و «برای نیروهای آمریکای اشغالگر، هیچ پناهگاه امنی در عراق وجود ندارد».

وی تأکید کرد، مشکلات امنیتی، سیاسی و اقتصادی در عراق نیز توسط آمریکا ایجاد شده است.

این مسئول عراقی خاطر نشان کرد: «گروههای مقاومت قصد دارند با ارتش آمریکا، مستقیما وارد درگیری و جنگ شوند».

السعدی در عین حال گفت که نیروهای مقاومت امروز نیز در جنگ مستقیم با آمریکا قرار دارند و مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق نیز باید به حاکمیت این کشور حساسیت داشته باشد.

در همین ارتباط، السعدی اخیرا تأکید کرد که حملات گروه‌های مقاومت به پایگاه‌های آمریکا به خاطر عهدی است که این گروه‌ها پس از جنایات متوالی آمریکایی‌ها علیه نیروهای الحشد الشعبی و ترور شهیدان سپهبد «قاسم سلیمانی» و «ابومهدی المهندس» با خود بسته‌اند.

این مسئول العصائب تصریح کرد، گروههای مقاومت به دیپلماسی، فرصت کافی دادند، ولی دولت آمریکا از این فرصت برای تعلل استفاده کرد، ولی دولت عراق «باید ضمن ایفای نقش خود، در جامعه بین‌الملل خواستار اخرج آمریکایی‌ها از خاک عراق باشد».

وی همچنین گفت که گروههای مقاومت، هیچ چاره‌ای جز مقابله نظامی با آمریکا ندارند و این گروهها، برای پاسخ دادن به هرگونه حمله آمریکا به نیروهای الحشد، آمادگی کامل دارند.

این در حالی است که پارلمان عراق مصوبه اخراج نظامیان آمریکا از خاک این کشور را از دی ۱۳۹۸ تصویب کرده، ولی هنوز به خاطر فشارهای واشنگتن اجرایی نشده است.

0% ...

آخرین اخبار

تجدید بیعت مردم با امام خامنه‌ ای (قدس سره)+ فیلم


گوترش: شرایط زندگی در غزه وحشتناک است


داروی ایرانی پوکی استخوان مجوز اروپا گرفت


دیوارنگاره ها در ایران؛ از معنا کردن شهادت تا الگوبرداری از حماسه حسینی (ع)


اظهارات سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از بازدید از نمایشگاه اشیا به جا مانده از شهدای ناو دنا


امیر جهانشاهی: استقرار نیروهای واکنش سریع در مرزها تهدید تجاوز زمینی دشمن را خنثی کرد


نامزد نخست وزیری بریتانیا متعهد به تغییرات اساسی در اختیارات خود شد + فیلم


آماده‌باش ۳۷ هزار امداگر در مراسم تشییع رهبر شهید/حضور هلال احمر در مراسم عراق


انفجار یک خودرو در بندر اشغالی حیفا+ فیلم


کتاب «برای پدر» اولین هدیه شاعران به محضر امام شهید است+ فیلم