گفت و گوی تلفنی ظریف و وزیر خارجه امارات

پنج‌شنبه 31 تير 1400
00:39
گفت و گوی تلفنی ظریف و وزیر خارجه امارات
وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و امارات عربی متحده امشب در خصوص مناسبات دوجانبه تلفنی گفت و گو کردند.

العالم-ايران

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و امارات عربی متحده چهارشنبه شب تلفنی گفت و گو کردند.

در گفت و‌گوی تلفنی محمدجواد ظریف و شیخ عبدالله بن زاید، وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و امارات عربی متحده دو طرف در خصوص روابط دو کشور در حوزه های مختلف به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بعدازظهر چهارشنبه نیز با «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره موضوعات مرتبط با برجام و تحولات افغانستان گفت و گو کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران امروز با وزیر خارجه هند نیز درباره مناسبات دوجانبه و اوضاع افغانستان تلفنی به رایزنی پرداخت. ظریف با وزرای خارجه کرواسی و بوسنی نیز امروز تلفنی گفت و گو کرد.

وزرای خارجه عراق، قطر، کویت، عمان ترکیه، جمهوری آذربایجان، پاکستان و آفریقای جنوبی نیز دیگر وزرای خارجه بودند که ظریف دیروز با آنها تماس تلفنی داشت.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده حزب الله: لبنان باید از ظرفیت ایران برای پایان دادن به تجاوزات "اسرائیل" بهره بگیرد


تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست جدیدی در مقابل ایران و لبنان قرار دارد


تونی بلر: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می‌شود


حزب‌الله: دشمن پیشروی محدودی در جنوب لبنان داشته است


جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم


نخست‌وزیر لبنان: با تشدید تنش خطرناک و بی‌سابقه از سوی اسرائیل مواجهیم


هاکان فیدان: مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله حساسی رسیده است


حزب‌الله لبنان: بیروت در برابر اشغالگران از نقش ایران بهره ببرد


انتقاد ساکنان شمال فلسطین اشغالی: نتانیاهو ما را مقابل حزب‌الله تنها گذاشته است


هشدار مرکز امنیت دریایی عمان به کشتی‌های حاضر در تنگه هرمز