ماکرون از بیم پگاسوس دستگاه موبایل و خط خود را عوض کرد

پنج‌شنبه 31 تير 1400
22:37
ماکرون از بیم پگاسوس دستگاه موبایل و خط خود را عوض کرد
در پی افزایش اسناد جدید از اهداف جاسوس افزار اسرائیلی پگاسوس، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه نیز که از اهداف حمله این نرم افزار بوده مجبور به تغییر شماره و گوشی تلفن همراه خود شد.

العالم - اروپا

در پی افزایش اسناد جدید از اهداف جاسوس افزار اسرائیلی پگاسوس، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه نیز که از اهداف حمله این نرم افزار بوده مجبور به تغییر شماره و گوشی تلفن همراه خود شد.

به گفته مقامات امنیتی، تلفن همراه ماکرون حاوی شماره های زیادی از اشخاص مهم و سیاستمداران جهان بوده که در صورت افتادن به دست عناصر تروریستی، به یکی از بزرگترین چالش‌های امنیتی جهان بدل خواهد شد.

گفته می‌شود تلفن همراه قبلی ماکرون مورد حمله هکرهای مراکشی قرار گرفته که از جاسوس افزار پگاسوس برای شنود و رصد اطلاعات محرمانه رئیس جمهور فرانسه استفاده می‌کرده‌اند.

بنا بر اظهارات کارشناسان امنیت سایبری، پگاسوس از ساختار بسیار پیچیده‌ای در طراحی بهره می‌برد که به احتمال زیاد، علیرغم تعبیه تمامی رمزها و اقدامات امنیتی لازم برای ورود به تلفن همراه، توانایی عبور از آنها و دستیابی به اطلاعات محرمانه را دارد.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا


ناوشکن‌های آمریکا با شلیک اخطار ارتش، دریای عمان را به سمت اقیانوس هند ترک کردند


ادامه حملات بی امان مقاومت اسلامی لبنان به مواضع نظامیان صهیونیست در جنوب این کشور


حزب‌الله: اتهام زنی دشمنان مبنی برهدف گیری نیروهای یونیفل در دبین توسط نیروهای مقاومت،  دروغی بی‌اساس و آشکار است


موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات بیش از دو هزار محکوم قضایی


دیدار مومنی با همتای تاجیکستانی


روسیه: پرهیز از نظامی‌گری لازمه گفت‌وگو بین تهران و واشنگتن است


عراقچی: جهان از توانایی ایران در پاسخ فوری شگفت‌زده شده است


مومنی: تجارت ایران و پاکستان باید به ده میلیارد دلار افزایش یابد