با صدور بیانیه ای؛

«حماس» خواستار اخراج فوری رژیم صهیونیستی از اتحادیه آفریقا شد

شنبه 2 مرداد 1400
19:19
«حماس» خواستار اخراج فوری رژیم صهیونیستی از اتحادیه آفریقا شد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس عضویت رژیم صهیونیستی در اتحادیه آفریقا به عنوان عضو ناظر را تکان دهنده خواند و خواستار اخراج فوری آن از اتحادیه مذکور شد.

العالم - فلسطین اشغالی

به نقل از فلسطین الیوم، جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که تصمیم عضویت رژیم صهیونیستی در اتحادیه آفریقا موجب مشروعیت‌بخشی به اشغالگری در سرزمین فلسطین خواهد شد و زمینه را برای ادامه طرح‌های دشمن صهیونیستی برای پایمال کردن حقوق ملت فلسطین و ارتکاب جنایات وحشیانه علیه آن فراهم می‌کند.

بر اساس این گزارش، این جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در ادامه بیانیه خود اتخاذ چنین تصمیمی از سوی کشورهای آفریقایی را که در طول قرن‌ها استعمار و نژادپرستی گریبان‌گیرشان بوده و هست، مایه تأسف خواند.

در این بیانیه آمده است: ما کشورهای آفریقایی را همچون همیشه حامی و پشتیبان خود در مبارزات عادلانه برای رسیدن به آزادی و استقلال می‌دانیم و امیدوار به حمایت قدرتمند و مستمر این کشورها هستیم.

حماس خواستار اخراج فوری رژیم صهیونیستی از اتحادیه آفریقا و تحریم آن تا زمان برقراری عدالت و برآورده شدن خواسته‌های ملت فلسطین اعم از تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس و بازگشت آوارگان به شهر و دیار خود شد.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

درخواست سازمان ملل برای از سرگیری مذاکرات تهران - واشنگتن


بلومبرگ: 4 میلیون بشکه نفت ایران به هند رسید


رسانه عربی از احتمال برقراری آتش بس در لبنان خبر داد


سازمان ملل: از تمدید آتش‌بس و ادامه مذاکرات ایران و آمریکا استقبال می‌کنیم


عراقچی: تعهد ما به ارتقای صلح و ثبات در منطقه همچنان راسخ است


سفیر ایران: تداوم آتش‌بس در گرو توقف توطئه‌ها و به رسمیت شناختن حقوق کشور است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی + فیلم


نخست وزیر پاکستان وارد عربستان شد


تهدید رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی علیه لبنان و ایران


شورای حقوق بشر سازمان ملل بمباران لبنان توسط اسرائیل را محکوم کرد