عربستان سعودی، طالبان را به ارتباط با گروه‌های تروریستی متهم کرد

چهارشنبه 6 مرداد 1400
17:49
عربستان سعودی، طالبان را به ارتباط با گروه‌های تروریستی متهم کرد سفیر عربستان سعودی در دیدار با رییس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان از طالبان خواست روابطش را با گروه‌های تروریستی قطع کند.

العالم - آسیا

«فیصل بن طلق البقمی» سفیر عربستان سعودی در کابل در دیدار با «عبدالله عبدالله» رئیس شورای عالی مصالحه افغانستان گفت: ما از طالبان می‌خواهیم که روابطش را با گروه‌های تروریستی قطع کنند و به صلح و گفت‌وگو رو آورد.

وی با اظهار اینکه عربستان سعودی خواستار پایان جنگ و تامین صلح و ثبات در افغانستان است، افزود که هیچ راهی جز رسیدن به یک توافق سیاسی برای برقراری صلح در این کشور وجود ندارد.

عبدالله نیز با اشاره به بیانیه اخیر برخی علمای افغانستان و پاکستان که به میزبانی عربستان برگزار شده بود، از صدور آن بیانیه استقبال کرد و تاکید نمود که ادامه جنگ در افغانستان هیچ مشروعیتی ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

پایگاه هوایی خمیس مشیط عربستان هدف قرار گرفت


۱۲۷ هزار زائر اربعین از مرز مهران تردد کردند


واکنش بقائی به نگرانی‌های حقوق بشری اتحادیه اروپا


حملات هوایی سعودی به بندر الحدیده در غرب یمن


شنیده شدن صدای چند انفجار در عربستان؛ حرکت هواپیماها مختل شد


انفجارهای شدید جیزان عربستان را لرزاند + فیلم


انفجارهای شدید در ناوگان پنجم آمریکا در بحرین


هدف قرارگرفتن یک کشتی عربستان در دریای سرخ


حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران