رئیس‌جمهور تونس مصونیت اعضای پارلمان را باطل کرد

جمعه 8 مرداد 1400
01:48
رئیس‌جمهور تونس مصونیت اعضای پارلمان را باطل کرد رئیس‌جمهوری تونس به صورت رسمی مصونیت قضائی تمامی اعضای پارلمان این کشور را منحل کرده است.

العالم-تونس

منابع خبری بامداد جمعه گزارش داده‌اند رئیس‌جمهوری تونس با صدور حکمی، رسماً مصونیت قضائی اعضای پارلمان این کشور را باطل کرده است.

یکشنبه شب گذشته، «قیس سعید» رئیس جمهور تونس در اقدامی ناگهانی، نخست‌وزیر را برکنار و فعالیت پارلمان این کشور را به مدت یک ماه به تعلیق درآورد.

بسیاری از رقیبان و مخالفان سیاسی او، به ویژه حزب‌های النهضه و قلب تونس، این اقدام را «کودتا» توصیف کردند و خواستار به خیابان آمدن مردم برای پس گرفتن انقلابی که در سال ۲۰۱۱ انجام دادند، شدند.

رهبر جنبش النهضه تونس تأکید کرد که اقدامات قیس سعیددر تضاد با قانون اساسی است. خبرگزاری اسپوتنیک ضمن نقل بیانیه النهضه، گزارش داد، رئیس جمهور باید از این اقدامات دست بردارد و در چارچوب قانون اساسی با چالشها و مشکلاتی مقابله کند که تونس با آن روبروست.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

معاون نمایندگی ایران در ژنو: تهدید وتحریم مانع دستیابی به حق توسعه ملت هاست


مقام ارشد اطلاعات دولت ترامپ از سمت خود کناره گیری می کند


دولت بحرین شماری از شیعیان این کشور را بازداشت کرد


پوتین بس از سفر دو روزه خود پکن را به مقصد مسکو ترک کرد


سردار رمضان شریف:پیروزی‌های امروز ایران حاصل عنایت الهی و ایستادگی این ملت شریف است


قالیباف: باور شهید رئیسی برای حل مشکلات کشور عمل به اندیشه‌های امامین انقلاب بود


هزینه جنگ‌افروزی ثروتمندان کاخ سفید از جیب مردم فراموش شده آمریکا


پیام رئیس جمهور به مناسبت دومین سالگرد شهید خدمت "رئیسی"


سخنان رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به ملت شریف ایران


بیانیه مشترک مسکو وپکن در محکومیت تجاوز نظامی صهیو آمریکائی به ایران