کتائب حزب الله: مقاومت به اماکن دیپلماتیک در عراق حمله نمی‌کند

جمعه 8 مرداد 1400
04:52
کتائب حزب الله: مقاومت به اماکن دیپلماتیک در عراق حمله نمی‌کند
کتائب حزب الله با تاکید بر اینکه مقاومت اسلامی عراق به اماکن دیپلماتیک حمله نمی‌کند تصریح کرد حمله به سفارت شر آمریکا تلاشی مذبوحانه از سوی دشمن برای فریب دادن عراقی‌ها است.

العالم-لبنان

کتائب حزب الله عراق یکی از شاخه‌های سازمان الحشد الشعبی عراق تاکید کرد که اماکن دیپلماتیک در عراق در فهرست اهدافی که نیروهای مقاومت به آنها حمله می‌کنند قرار ندارد.

«جعفر الحسینی» سخنگوی نظامی کتائب حزب الله گفت: «اماکن دیپلماتیک از جمله اهداف مقاومت اسلامی عراق نیست.»

او از سفارت آمریکا به عنوان «سفارت شر» یاد کرد و گفت: «حمله به سفارت شر در بغداد تلاش مذبوحانه دشمن برای به هم ریختن معادلات و فریب عراقی‌هاست.»

الحسینی گفت: «عاملان حمله به پیرامون سفارت شر مقاصد مخربی را دنبال می‌کنند و ارتباطات آنها هم مشکوک است.»

صبح دیروز پنجشنبه دو راکت پایگاه سوم «التوحید» در نزدیکی سفارت آمریکا در منطقه سبز (الخضراء) را هدف گرفت. سامانه پدافند هوایی در پایگاه مذکور هم در مقابله با این راکت‌ها ناموفق بود و آژیرهای هشدار نیز فعال نشد.

0% ...

آخرین اخبار

امیر قطر: راه‌حل‌های سیاسی و دیپلماتیک در منطقه باید غالب باشد


قدردانی یمن از موضع ایران در جلوگیری از تجاوز آمریکا و حفظ اصل وحدت در منطقه


حکومت بحرین سفر شیعیان این کشور به عراق و ایران را ممنوع کرد


سفیر ایران: ژاپن می‌تواند در بازسازی و توسعه اقتصادی پس از جنگ مشارکت کند


انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید به مناسبت عید غدیر


رکورد تولید ۸۰ میلیارد کیلووات‌ساعت برق هسته‌ای نیروگاه اتمی بوشهر


سخنگوی سپاه: تخریب فرودگاه کویت کار آمریکا بوده است


گزارش العالم از بحران سوخت و تهیه وعده‌های غذایی گرم در غزه + فیلم


ادعای گروسی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران


پاسخ قاطع ایران در برابر شرارت های آمریکا موازنه جدیدی ایجاد کرده است+فیلم