کتائب حزب الله: مقاومت به اماکن دیپلماتیک در عراق حمله نمی‌کند

جمعه 8 مرداد 1400
04:52
کتائب حزب الله: مقاومت به اماکن دیپلماتیک در عراق حمله نمی‌کند
کتائب حزب الله با تاکید بر اینکه مقاومت اسلامی عراق به اماکن دیپلماتیک حمله نمی‌کند تصریح کرد حمله به سفارت شر آمریکا تلاشی مذبوحانه از سوی دشمن برای فریب دادن عراقی‌ها است.

العالم-لبنان

کتائب حزب الله عراق یکی از شاخه‌های سازمان الحشد الشعبی عراق تاکید کرد که اماکن دیپلماتیک در عراق در فهرست اهدافی که نیروهای مقاومت به آنها حمله می‌کنند قرار ندارد.

«جعفر الحسینی» سخنگوی نظامی کتائب حزب الله گفت: «اماکن دیپلماتیک از جمله اهداف مقاومت اسلامی عراق نیست.»

او از سفارت آمریکا به عنوان «سفارت شر» یاد کرد و گفت: «حمله به سفارت شر در بغداد تلاش مذبوحانه دشمن برای به هم ریختن معادلات و فریب عراقی‌هاست.»

الحسینی گفت: «عاملان حمله به پیرامون سفارت شر مقاصد مخربی را دنبال می‌کنند و ارتباطات آنها هم مشکوک است.»

صبح دیروز پنجشنبه دو راکت پایگاه سوم «التوحید» در نزدیکی سفارت آمریکا در منطقه سبز (الخضراء) را هدف گرفت. سامانه پدافند هوایی در پایگاه مذکور هم در مقابله با این راکت‌ها ناموفق بود و آژیرهای هشدار نیز فعال نشد.

0% ...

آخرین اخبار

برگزاری راهپیمایی سکوت در لاهه برای محکومیت حمله به دبستان میناب


حزب الله: دست رزمندگان مقاومت روی ماشه است


فرمانده نیروی زمینی ارتش: آمادگی ایستادگی در برابر هر گونه تحرکات زمینی دشمن را داریم


آژانس بین‌المللی انرژی: جبران کاهش تولید خاورمیانه دو سال طول خواهد کشید


موضع‌گیری همزمان چین؛ حمایت از آتش‌بس در آسیای غربی و هشدار درباره تایوان و کوبا


ارتش و سپاه دست بر ماشه آماده پاسخگویی قدرتمند به هرگونه اقدام تجاوزگرانه هستند


موارد مشکوک مرگ و ناپدید شدن دانشمندان آمریکایی


سرلشکرحاتمی: با عزمی راسخ، اراده‌ای آهنین و دستانی بر ماشه، آماده مقابله با دشمنان هستیم


آشفتگی رژیم اسرائیل پس از اعلام آتش بس در لبنان


انصارالله یمن: پیروزی لبنان و تحمیل آتش بس، ثمره وحدت جبهه‌ها است