الجزایر مجوز فعالیت شبکه سعودی‌ «العربیه» را لغو کرد

شنبه 9 مرداد 1400
16:16
الجزایر مجوز فعالیت شبکه سعودی‌ «العربیه» را لغو کرد الجزایر اعلام کرد که به علت پوشش‌های گمراه‌کننده شبکه «العربیه» در این کشور، مجوز فعالیت این شبکه سعودی را لغو کرده است.

العالم - آفریقا

الجزایر، امروز (شنبه)، در بیانیه‌ای اعلام کرد که مجوز فعالیت نمایندگی شبکه سعودی «العربیه» را در این کشور لغو کرده است.

بر اساس گزارش روزنامه فرامنطقه‌ای «القدس العربی»، وزارت ارتباطات الجزایر در بیانیه مذکور اعلام کرد که تصمیم لغو مجوز نمایندگی شبکه سعودی العربیه به علت «عدم احترام به اخلاق کاری، گمراه‌سازی رسانه‌ای و تزویر» اتخاذ شده است.

با این حال، تخلف این شبکه سعودی و گمراه‌سازی که در بیانیه مذکور به آن اشاره شده، به طور دقیق مشخص نشده است.

شبکه سعودی العربیه دومین شبکه‌ای است که در کشور الجزایر مجوز فعالیت آن لغو شده است. پیش از این، مجوز شبکه فرانسوی «فرانس۲۴» نیز در ماه ژوئن گذشته لغو شد.

«عمار بلحمیر» وزیر ارتباطات این کشور اعلام کرده بود که مجوز شبکه فرانس ۲۴ به علت «پوشش راهپیمایی‌های جمعه» در ارتباط خیزش در این کشور لغو شده است.

این گزارش در حالی منتشر شده است که منابع خبری به تازگی با انتشار فیلمی خبر دادند که «عمرو خالد»‌ دعوتگر اسلامی مصری در پی پافشاری مجری شبکه سعودی العربیه بر چند سؤال درباره ارتباط او با جماعت اخوان‌المسلمین و تجارت از راه دین و... از ادامه مصاحبه با این شبکه سعودی خودداری کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم حملات توپخانه‌ای و آتشبار سنگین ارتش اشغالگر به جنوب لبنان


قدرت موشکی و پهپادی ایران قابل مذاکره نیست


توافق لبنان با رژیم صهیونیستی به نفع نتانیاهو است


اکوادور قربانی شد؛ صعود تاریخی شاگردان آگیره


نماینده دموکرات: آمریکا نباید حتی یک سنت برای نسل‌کشی توسط اسرائیل هزینه کند


تسهیل اسکان میهمانان؛ از فعالیت شبانه‌روزی راهداران تا تخفیف هتل‌ها


استقرار یکی از بزرگ‌ترین شبکه‌های درمانی تاریخ مراسم‌های بزرگ در تهران


افزایش استخراج نفت در خلیج فارس با ابرسکوی نفتی


تشییع شهید امت در عراق؛ از نمادگرایی اعتقادی تا موازنه جدید قوا در جبهه مقاومت


بزرگ‌ترین عملیات جابه‌جایی مسافر در تاریخ ایران؛ آنچه در روزهای وداع با رهبر شهید رخ خواهد داد