مک کارتی: بایدن از نیروهای افغان حمایت هوایی نکرد

يکشنبه 24 مرداد 1400
22:17
مک کارتی: بایدن از نیروهای افغان حمایت هوایی نکرد به دنبال پیشروی طالبان به کابل و خروج اشرف غنی از افغانستان، کوین مک کارتی رهبر اقلیت مجلس نمایندگان با انتقاد از دولت بایدن گفت: ما به آنها پوشش هوایی ندادیم.

العالم - آمریکا

با تحولات سریع در افغانستان و پیشروی های روزانه طالبان، مقام های ارشد دولت بایدن تحت فشار قانونگذاران مجلس نمایندگان قرار گرفته اند که چرا خروج به این سرعت صورت گرفت.

در نشستی مجازی نیز همچنین شماری از اعضای کنگره از لوید آستین وزیر دفاع، آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه و ژنرال مارک میلی رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا سوال مطرح کردند که چرا خروج با این سرعت انجام می شود که نیروهای طالبان بتوانند وارد کابل شوند.

در همین مورد کوین مک کارتی رهبر اقلیت مجلس نمایندگان با تحت فشار قراردادن مقام های دولت بایدن طی سخنانی اعتراضی گفت: "ما به آنها پوشش هوایی ندادیم، شما می گویید این برنامه را داشتید. هیچ کس نمی تواند این نتیجه را برنامه ریزی کند. پیامدهای این امر برای آمریکا ده ها سال ادامه خواهد داشت و فقط در افغانستان نخواهد بود.

آستین رییس پنتاگون در پاسخ به انتقادات مک کارتی از خروج ناگهانی و با سرعت آمریکا از افغانستان دفاع کرد و گفت: ایالات متحده از توانایی انجام حملات هوایی برای پاسخ به هرگونه اقدام طالبان که مانع تخلیه کارکنان شود، برخوردار است.

ژنرال میلی نیز خروج نیروهای آمریکا از افغانستان را یک عملیات بسیار پویا و بسیار خطرناک خواند و همچنین آن را خروج عمدی و کنترل شده نامید.

0% ...

آخرین اخبار

کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


تأکید ایران و هند بر تقویت ارتباطات میان نهادهای علمی دو کشور


اوراسیا با اولویت‌بندی ایران و چین، نقشه تجاری خود را بازترسیم می‌کند


امضای توافق‌نامه دفاعی مشترک میان عربستان سعودی، پاکستان و ترکیه