فرمانده نیروی حمایت از ایزدهای سنجار عراق در حمله ترکیه کشته شد

دوشنبه 25 مرداد 1400
15:47
فرمانده نیروی حمایت از ایزدهای سنجار عراق در حمله ترکیه کشته شد ترکیه با حمله به اهدافی در استان نینوای عراق سه تن از جمله «سعید حسین» فرمانده نیروهای حمایت از سنجار را به همراه محافظانش کشت.

العالم ـ ترکیه

منابع محلی منطقه ایزدی نشین سنجار می گویند در حمله امروز (دوشنبه) ترکیه (احتمالا پهپادی) به بازار قدیم این شهر، سعید حسین فرمانده نیروهای موسوم به «حمایت سنجار» و محافظانش در انهدام دو خودرو کشته شدند.

گفته می شود این نیرو تحت حمایت حزب کارگران کردستان عراق(پ.ک.ک) است.

این حمله چند ساعت پس از آن صورت گرفت که وزرات دفاع ترکیه از کشته شدن ۳ سرباز ارتش این کشور در انفجاری در شمال عراق خبر داد.

این وزارتخانه افزود: یک بسته انفجاری که توسط تروریست ها در منطقه نصب شده بود دیروز منفجر و منجر به کشته شدن ۳ سرباز و زخمی شدن دو تن دیگر شد که برای مداوا به بیمارستان منتقل شدند.

به گزارش ایرانا، نیروهای ترکیه در ۲۳ آوریل (۳ اردیبهشت) عملیات نظامی خود را در شمال عراق به بهانه تعقیب حزب کارگران کردستان (پ. ک. ک) علیرغم نارضایتی رسمی دولت بغداد و خشم مردم از این حملات، آغاز کرد.

این شبه نظامیان در کوه های قندیل در شمال عراق مستقر هستند و در بسیاری از شهرها و مناطق فعال است و از آنجا حملات خود را به داخل ترکیه انجام می دهد.

حزب کارگران کردستان ترکیه (پ.ک.ک) حدود چهار دهه است که به صورت مسلحانه علیه دولت مرکزی آنکارا می جنگد.

0% ...

آخرین اخبار

تلفات اسرائیل در لبنان/ تداوم بمباران شدید جنوب لبنان/ هشدار صهیونیست‌ها برای تخلیه شهر «صور»


شورای امنیت سازمان ملل حمله به نیروگاه هسته‌ای براکه امارات را محکوم کرد


پزشکیان: تعاملات متوازن توسعه‌گرا مبنای سیاست خارجی دولت است


رهبر جریان صدر جدایی گروه «سرایا السلام» از این جریان را اعلام کرد


اظهارات مقام کره جنوبی درباره حمله به یک کشتی این کشور در خلیج فارس


رایزنی باقری با مشاور امنیت ملی سوئیس در مسکو


قالیباف: همکاری برای قوی‌شدن بدون دخالت خارجی نقش مؤثری در حل بحران‌های منطقه‌ای دارد


تاکید ایران و روسیه بر ضرورت معماری نوین امنیت جهانی


عراقچی: دعا می‌کنیم به میمنت عید بزرگ قربان، شاهد تعمیق همبستگی اسلامی در منطقه باشیم


وزیر امور خارجه: رهبران صلح‌طلب مسلمان، شانه‌به‌شانه هم ایستاده‌اند تا زمینه‌ساز صلح باشند