یک شهروند آمریکایی به اتهام تهدید بایدن به قتل محاکمه می شود

جمعه 29 مرداد 1400
08:39
یک شهروند آمریکایی به اتهام تهدید بایدن به قتل محاکمه می شود وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد که یک شهروند ۵۸ ساله با ارسال پیام های تهدید آمیز جو بایدن رئیس جمهوری و شماری از اعضای کنگره را به مرگ تهدید کرده است.

العالم - آمریکا

به نفل از وب سایت وزارت دادگستری آمریکا، جان جاکوبز آهرنز شهروند ۵۸ ساله از ایالت اوهایو اعتراف کرد که یک سری پیام به یک تلویزیون محلی ارسال کرده و تهدید کرده که جو بایدن، اعضای کنگره و خانواده های آنها را خواهد کشت.

با توجه به اتهامات وارده، وزارت دادگستری در بیانیه ای اعلام کرد جاکوبز به اتهام تهدید علیه رئیس جمهوری ایالات متحده و دو مورد برقراری ارتباط بین ایالتی با تهدید به مجروح کردن، گناهکار شناخته شد. او در ۲۲ دسامبر ۲۰۲۱ (اول دی ماه) محاکمه خواهد شد.

طبق بیانیه وزارت دادگستری آمریکا، جاکوبز در پیام های خود تهدید کرده است که در صورت دریافت نکردن پول رییس جمهوری، شماری از اعضای کنگره و خانواده آنها را خواهد کشت.

جاکوبز تنها در یک پیام تهدیدآمیز خود که در فیس بوک منتشر کرد، نوشته بود که در صورت دریافت نکردن پول فرزندان آنان (بایدن و اعضار کنگره) را در سراسر ایالات متحده خواهم کشت.

0% ...

آخرین اخبار

هدفی غیرمنتظره اما حیاتی؛ چرا سپاه مرکز داده‌های آمازون در بحرین را منهدم کرد؟


پکن: ادعاهای حقوق بشری واشنگتن، بهانه‌ای برای اعمال فشار اقتصادی است


گزارش العالم از پایداری و بازگشت اهالی یک روستای جنگ زده جنوب لبنان


گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار حضور بین‌المللی برای محافظت از غیرنظامیان فلسطینی شد


آغاز مرحله آزمایشی مسیر ترانزیتی جدید دوشنبه - کابل - تهران در ماه آینده


گزارش پولیتیکو: اشتباه محاسباتی واشنگتن در جنگ با ایران؛ از درک نادرست انگیزه‌ها تا غافلگیری در میدان


پس از پیگیری فدراسیون؛ کاپ کشتی آزاد ایران به کشور رسید


رایزنی وزرای کشور ایران و قطر در باره تحولات اخیر منطقه


دعوت وزارت علوم از ایرانیان خارج از کشور برای همکاری پژوهشی


آمار مرزبانی فراجا؛ خروج بیش از ۳ میلیون زائر برای اربعین