سه میلیون کودک یمنی از تحصیل محروم شده‌اند

شنبه 30 مرداد 1400
06:54
سه میلیون کودک یمنی از تحصیل محروم شده‌اند کمیته بین المللی صلیب سرخ روز جمعه اعلام کرد، در آستانه بازگشایی مدارس در یمن، سه میلیون کودک یمنی از حق آموزش محروم هستند.

العالم-يمن

کاترینا ریتز نماینده کمیته بین المللی صلیب سرخ در یمن گفت: سه میلیون کودک یمنی در سال جاری میلادی به دلیل جنگ در این کشور نمی‌توانند برای تحصیل به مدارس بروند.

وی افزود: با آغاز سال جدید تحصیلی در یمن، نباید این موضوع را از یاد برد که این جنگ صدها مدرسه را تخریب و باعث شده تا حدود سه میلیون کودک نتوانند برای امسال به مدرسه بروند.

نماینده کمیته بین المللی صلیب سرخ اضافه کرد: کودکان یمنی مانند همه کودکان دنیا باید به مدرسه بازگردند.

عربستان از فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور غربی و عربی و با کمک آمریکا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، حملات گسترده‌ای را علیه یمن -فقیرترین کشور عربی- آغاز کرد.

بر اثر این تجاوز، تاکنون هزاران یمنی کشته شده‌اند و بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، قحطی در این کشور به بزرگ‌ترین فاجعه انسانی در جهان تبدیل شده است.

ايرنا

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

جمع بندی وزیر امور خارجه از سفر به اسلام آباد


نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد


حنظله هویت 100 افسر ارشد واحد «ماگلان» ارتش اسرائیل را افشا کرد


تضمین امنیت حجاج/ کاهش سهمیه ایران به 30 هزار نفر


حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض آتش‌بس


عراقچی وارد مسقط شد


پزشکیان: ۳۰ میلیون جانفدا برای مدیریت مصرف انرژی کشور کمک کنند


عراقچی اسلام‌آباد را ترک کرد


عراقچی ملاحظات ایران برای پایان جنگ را به طرف پاکستانی منعکس کرد


ادامه محاصره دریایی با عکس‌العمل نیروهای مسلح ایران مواجه می‌شود