امیرعبداللهیان خطاب به بورل: برای ایران مذاکره ای که نتایج ملموس و عملی داشته باشد قابل قبول است

جمعه 5 شهريور 1400
17:58
امیرعبداللهیان خطاب به بورل: برای ایران مذاکره ای که نتایج ملموس و عملی داشته باشد قابل قبول است وزیر امور خارجه در گفتگوی تلفنی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: برای ایران مذاکره ای که نتایج ملموس و عملی داشته باشد و همراه با تامین حقوق و منافع مردم باشد، قابل قبول است.

العالم - اروپا

در تماس تلفنی امروز (جمعه) «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان، وی ضمن تبریک انتخاب وزیر امور خارجه، آمادگی اتحادیه اروپا برای گسترش همکاریها با ایران را اعلام و اعزام نماینده عالی اتحادیه برای مراسم‌ تحلیف ریاست جمهوری اسلامی ایران را نشان دهنده عزم اتحادیه در این زمینه خواند.

بورل با اشاره به نقش اتحادیه به عنوان هماهنگ‌کننده برجام و گفتگوهای وین، مراتب امیدواری اتحادیه اروپایی برای استقرار هر چه زودتر دولت جدید و اعلام تاریخ مورد نظر تهران برای نشست بعدی وین را مورد تاکید قرار داد.

وی همچنین تحولات افغانستان را چالش جدید برای منطقه و جهان برشمرد و بر نیاز به همکاری های جدی در زمینه مهاجران افغان تاکید کرد.

حسین امیرعبداللهیان نیز در این گفتگوی تلفنی تعهد تهران به گفتگو و تعامل سازنده در چارچوب دیپلماسی متوازن را مورد تاکید قرار داد و از مذاکرات به عنوان ابزار دیپلماسی یاد کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه تاکید کرد: برای ایران مذاکره ای که نتایج ملموس و عملی داشته باشد و همراه با تامین حقوق و منافع مردم باشد، قابل قبول است.

امیرعبداللهیان قانون مصوب مجلس در خصوص مسائل هسته ای را برای دولت ایران لازم الاجر خواند و افزود: در هر مذاکره ای باید اقدام واقعی طرف های مقابل برجامی به تعهداتشان محرز شود.

وزیر امور خارجه کشورمان راه حل افغانستان را تشکیل دولت فراگیر که بازتاب دهنده ترکیب قومی و جمعیتی این‌کشور باشد، برشمرد و افزود: مردم افغانستان هستند که باید خودشان برای آینده تصمیم بگیرند.

امیرعبداللهیان همچنین تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران میزبان بیش از سه و نیم‌ میلیون نفر از اتباع افغانستان در ایران است اما موج جدید مهاجران‌ افعانستانی یک موضوع جدی است که لازم است کشورهای دیگر و سازمان های بین المللی مساعدت های لازم را در این زمینه داشته باشند.

سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیروز در واکنش به انتخاب «حسین امیرعبداللهیان» به عنوان وزیر خارجه جدید جمهوری اسلامی ایران، ابراز امیدواری کرد مذاکرات احیای برجام ادامه یابد.

گفتنی است، تاکنون شش دور مذاکره در وین برای احیای برجام برگزار شده ک در پی تغییر دولت در ایران این مذاکرات متوقف شد و هنوز تاریخی برای آغاز دور جدید مذکرات اعلام نشده است.

0% ...

آخرین اخبار

حماس شهادت «محمد عوده» فرمانده گردان‌های شهید عزالدین القسام را تایید کرد


غریب‌آبادی: مدعیان غربی حقوق بین‌الملل، قواعدی را اجرا کنند که شعار آن را سر می دهند


پزشکیان: میدان اصلی تقابل امروز، جنگ اقتصادی و تاب‌آوری معیشتی کشور است


افشای دستورکار دشمن با تمرکز روی ۷ محور برای ضربه به کشور


سید عمار حکیم در نماز عید قربان: منطقه به گفتگو و دوری از تنش نیاز دارد + عکس


حمایت از فلسطین و نمایش وحدت در آیین‌های میلیونی عید قربان در پاکستان + عکس


روزنامه انگلیسی: حتی یک دلار به صندوق ترامپ برای بازسازی غزه کمک نشده است


اهالی غزه عید سعید قربان را در کنار ویرانه‌های مساجد اقامه کردند + عکس


فراخوان «هیئت علمای فلسطین – لبنان» برای حمایت فوری از مسجدالاقصی و مردم غزه


رسانه صهیونیست: شرکت‌های هواپیمایی امارات جای خالی ایرلاین‌های اسرائیلی را پر کرده اند