جزئیات جدید از حمله به پایگاه نظامی العند در جنوب یمن

يکشنبه 7 شهريور 1400
19:03
جزئیات جدید از حمله به پایگاه نظامی العند در جنوب یمن عبدالرحمن الحاج خبرنگار شبکه العالم در استان تعز یمن به نقل از منابع اولیه از کشته شدن 35 نفر و زخمی شدن بیش از 60 نفر از جمله برخی افسران و فرماندهان میدانی یگان ویژه نیروهای جنوب در ساحل غربی خبر داد.

العالم یمن

خبرنگار شبکه العالم در گفت وگوی مستقیم با شبکه العالم گفت : صبح امروز حمله بالستیکی به تجمع نیروهای متجاوز در پایگاه العند صورت گرفت و همه موشک ها به مواضع پایگاه العند و تجمعات سربازان اصابت کرد.

وی افزود: این حمله موشکی به کشته شدن شمار زیادی سرباز منجر شد اما تاکنون آمار دقیقی اعلام نشده و با وجود انتقال اجساد با امبولانس ها هنوز حجم کشته ها مشخص نشده است .

پایگاه نظامی العند در استان لحج واقع در جنوب یمن مورد بمباران موشکی قرار گرفت که به کشته و زخمی شدن مزدوران متجاوز منجر شد.

برخی منابع پزشکی استان لحج (شمال عدن ) از افزایش شمار کشته ها به 15 نفر از مبارزین و سرکردگان مزدور متجاوز و بیش از 30 زخمی خبر داد این در حالی است که هنوز برخی نیز مفقود هستند .این منابع از انتقال زخمی ها و کشته ها به بیمارستان های شهر عدن واقع در جنوب خبر می دهند.

برخی منابع پزشکی لحج از افزایش شمار کشته ها به 30 نفر و زخمی ها به 60 نفر خبر دادند.خبرگزاری رویترز نیز به نقل از محمد النقیب سخنگوی موسوم به نیروهای مسلح جنوب نیز کشته ها را 30 و زخمی ها را 60 نفر اعلام کرد.

این منابع احتمال می دهند دو حمله موشکی ازمنطقه الحوبان در استان تعز و یک پهپاد بمب گذاری شده ، پادگان نظامی موسوم به یگان ویزه سوم (شبه نظامیان مزدور متجاوز )که در مرکز پایگاه بود را هدف قرار داده است .

0% ...

آخرین اخبار

هند ادعاهای پاکستان در مورد انفجار کراچی را رد کرد


موج گرمای مرگبار اروپا؛ فرانسه از ثبت هزار مرگ خبر داد


شبی که سیاستمداران لبنانی خودزنی کردند و نتانیاهو جشن گرفت


موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با به رسمیت شناختن «کشتار ارامنه»


مراسم عزاداری عاشورای حسینی(ع) در بوداپست برگزار شد


انتقاد واتیکان از استانداردهای دوگانه اتحادیه اروپا در قبال جنگ‌ها و تحریم‌ها


پزشکیان: برخی جریان‌ها در داخل و خارج به دنبال برهم زدن وحدت ملی و توافق‌های اخیر هستند


رئیس جمهور عراق بر حل‌وفصل اختلافات به روش‌های دیپلماتیک تاکید کرد


دیدار عراقچی با رئیس پارلمان عراق


ولایتی: حزب الله حافظ حقیقی استقلال لبنان است