اولین سفیر بحرین در رژیم صهیونیستی امروز به تل آویو می‌رود

سه شنبه 9 شهريور 1400
14:28
اولین سفیر بحرین در رژیم صهیونیستی امروز به تل آویو می‌رود اولین سفیر بحرین در رژیم صهیونیستی امروز (سه شنبه) وارد تل آویو می‌شود تا به طور رسمی کار خود را آغاز کند.

العالم - بحرین

«خالد یوسف الجلاهمه» اولین سفیر بحرین در اراضی اشغالی فلسطین خواهد بود که امروز پا به فرودگاه «بن گوریون» می‌گذارد.

الجلاهمه دیروز در صفحه توئیتر خود نوشت: «مفتخرم که اعلام کنم فردا به تل‌آویو می‌رسم تا کار خود را به عنوان سفیر بحرین در اسرائیل آغاز کنم». او روز شنبه میهمان یهودیان ساکن منامه بود.

بحرین و رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۵ سپتامبر سال ۲۰۲۰ (۲۵ شهریور) با وساطت «دونالد ترامپ» رئیس‌ جمهور پیشین آمریکا به طور رسمی در کاخ سفید توافق عادی‌سازی روابط امضا کردند.

اعلام عادی‌سازی روابط بین رژیم صهیونیستی و رژیم آل خلیفه یک ماه بعد از اعلام توافق میان رژیم صهیونیستی و امارات اتفاق افتاد.

در شهریور ماه نیز خبرگزاری رسمی بحرین گزارش داد که «یوسی کوهن» رئیس وقت دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) وارد این کشور شده و با مقامات امنیتی بحرین دیدار کرده است.

بحرین اواخر ماه مارس الجلاهمه را به عنوان سفیر خود در تل‌آویو تعیین کرد.

الجلاهمه از سال ۲۰۱۷ در وزارت خارجه بحرین فعالیت داشته و بین سال‌های ۲۰۰۹ الی ۲۰۱۳ معاون سفیر بحرین در واشنگتن بوده است.

پس از سفیران مصر، اردن و امارات، الجلاهمه چهارمین سفیر عرب در تل‌آویو خواهد بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین


مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟