ملا برادر: حکومت جدید افغانستان فراگیر خواهد بود

يکشنبه 14 شهريور 1400
09:29
ملا برادر: حکومت جدید افغانستان فراگیر خواهد بود معاون سیاسی طالبان گفت که این گروه برای تامین امنیت و بهبود زندگی مردم افغانستان تلاش می‌کند و حکومت جدید همه‌شمول و فراگیر خواهد بود.

العالم - آسیا

«ملا عبدالغنی برادر»، معاون سیاسی طالبان گفت که تاکنون کار روی تشکیل یک حکومت همه‌شمول جریان دارد. به گفته وی حکومت پاسخگوی همه خواهد بود.

برادر در گفت‌وگو با تلویزیون الجزیره خطاب به مردم افغانستان گفت که طالبان برای بهبود بخشیدن به زندگی مردم تلاش خواهند کرد.

وی افزود که طالبان امنیت را برقرار خواهند کرد، چون به گفته او برای توسعه اقتصادی مهم می‌باشد و زمینه‌ اجرای پروژه‌های بزرگ اقتصادی را فراهم خواهد کرد.

برادر اما نگفت که حکومت جدید دقیقاً چه زمانی اعلام خواهد شد.

این در حالی است که پیش از این اعلام شده بود به دلیل درگیری میان گروه ملابرادر و شبکه حقانی، وی زخمی شده و برای مداوا به پاکستان منتقل شده است.

این در حالی است که فشار جهانی بر طالبان برای ایجاد حکومت همه‌شمول افزایش یافته است.

پیش از این آمریکا، وزیر خارجه ایالات متحده از طالبان خواسته است که حکومتی را تشکیل دهند که حقوق اساسی تمامی مردم از جمله زنان و دختران در آن رعایت شود.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

استقرار مرزبانان در مرز‌ها با آمادگی کامل


موفقیت کامل در پرتاب موشک‌های موج بیست و دوم


هجوم پهپاد‌های ارتش به پایگاه‌های آمریکایی در کویت


سپاه رادار‌های تاد و چشم صحرا را در منطقه منهدم کرد


با عناصری که امنیت شهروندان را مخدوش کنند برخورد می شود


هشدار شورای دفاع به اقلیم کردستان


پاسخ پزشکیان به میانجی‌گری برخی کشورها


هجوم پهپادهای انهدامی نیروی زمینی ارتش به پایگاه‌های آمریکایی


رایزنی عراقچی با وزیران امور خارجه هند و سریلانکا


آغاز موج بیست و دوم عملیات وعده صادق۴ با رمز "یاحسین بن علی علیه السلام"