«ساعدی قذافی» به محض آزادی، لیبی را به مقصد ترکیه ترک کرد

دوشنبه 15 شهريور 1400
09:52
«ساعدی قذافی» به محض آزادی، لیبی را به مقصد ترکیه ترک کرد
پسر سوم معمر قذافی پس از 7 سال زندان، شب گذشته آزاد شد و به محض آزادی با هواپیمای اختصاصی عازم استانبول شد.

العالم _ لیبی

مقامات لیبیایی، سرانجام شب گذشته «ساعدی قذافی» پسر سوم معمر قذافی دیکتاتور سابق لیبی را آزاد کردند. این در حالی بود که وی دو سال پیش از تمامی اتهامات تبرئه و حکم آزادی او از سوی دادستانی لیبی صادر شده بود.

روسیا الیوم به نقل از یک منبع آگاه نوشت، ساعدی ۴۸ ساله، فرزند سوم معمر قذافی، پس از آزادی با یک هواپیمای اختصاصی، لیبی را به مقصد ترکیه ترک کرد.

به گفته این منبع، ساعدی به کمک یک هواپیما از نوع «فالکون ۹۰۰» متعلق به هوانوردی خصوصی به مقصد استانبول پرواز کرد.

«محمد حموده» سخنگوی دولت موسوم به وحدت ملی لیبی نیز آزادی این فرزند معمر قذافی را تایید و اعلام کرد که دو سال پیش، دادستانی کل حکم آزادی ساعدی را صادر کرده بود، لذا بر اساس این حکم و تاکید «عبدالحمید الدبیبه» نخست‌وزیر دولت وحدت ملی مبنی بر عدم نگه داشتن غیرقانونی هیچ زندانی، وی شب گذشته آزاد شد.

یک منبع آگاه امنیتی که خواست نامش فاش نشود، در گفت‌وگو با خبرگزاری آناتولی گفت که علاوه بر ساعدی، «احمد رمضان» مدیر دفتر اطلاعات معمر قذافی نیز آزاد شد.

یک مقام رسمی لیبی در گفت‌وگو با رویترز گفت که ساعدی پس از مذاکرات موفق شماری از شخصیت‌های قبیله‌ای برجسته با نخست‌وزیر دولت وحدت ملی آزاد شد. یک منبع آگاه دیگر می‌گوید که در این مذاکرات «فتحی باشاقا» وزیر کشور پیشین لیبی نیز حضور داشت.

ساعدی در ایام سقوط حکومت پدرش به نیجر گریخت، اما در سال ۲۰۱۴ به دولت لیبی تحویل شد و از آن زمان در زندانی در طرابلس نگهداری می‌شد و به ادعای وکیل مدافع او، ساعدی به شدت تحت شکنجه و‌ آزار روحی قرار داشت. وزارت دادگستری در آوریل سال ۲۰۱۸ اعلام کرد که وی ثابت کرده در قتل، فریب، تهدید و افترا علیه «بشیر الریانی» بازیکن سابق، بی‌گناه است.

ساعدی پسرم سوم معمر، متولد ۱۹۷۳ است که بازیکن فوتبال تیم ملی لیبی بود و ریاست فدراسیون فوتبال را نیز بر عهده داشت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل: اسرائیل ۴۰ هزار فلسطینی را در کرانه باختری آواره کرد


شکست انتخاباتی حزب کارگر انگلیس، براون را به دفتر نخست‌وزیری بازگرداند


بزرگترین ناشر روسیه کتاب خاطرات رهبر شهید انقلاب را منتشر کرد


بازداشت دو زن در استرالیا به اتهام عضویت در داعش و برده‌داری در سوریه


رسانه صهیونیست: همکاری نظامیان اسرائیلی با ایران، یک رسوایی است


مکرون به ۳ کشور آفریقایی سفر می‌کند


تحلیلگر اسرائیلی: ایران با بستن تنگه‌هرمز نقشه‌های ترامپ و نتانیاهو را خنثی کرد


موشک قاره پیمای ییلدیریم خان ترکیه؛ از اثبات قدرت تا پیام به اسرائیل


هاآرتص: ترامپ اجازه اختلال در روند کاهش تنش را به اسرائیل نخواهد داد


رژیم صهیونیستی برای ۹ منطقه در جنوب لبنان هشدار تخلیه صادر کرد