نیروهای آمریکایی برای حمایت از "هادی" به عدن می رسند

چهارشنبه 17 شهريور 1400
09:28
نیروهای آمریکایی برای حمایت از کنشگران وابسته به آنچه "شورای انتقالی جنوب" نامیده می شود، روز سه شنبه از رسیدن نیروهای آمریکا به شهر عدن اشغالی خبر دادند. این اقدام با هدف ایجاد زمینه برای بازگشت هادی رئیس جمهور فراری یمن طی روزهای آینده انجام شده است.

العالم- یمن

کنشگران شورای مذکور وابسته به امارات، انتشار عناصری از نیروی دریایی آمریکا در مواضع مختلفی در نزدیکی محوطه قصر المعاشیق را تایید کردند.

این قصر مقری نزدیک به محل اقامت هادی است و به گفته کنشگران، نیروهای آمریکایی بر تجهیزات امنیتی و فنی موجود در آن اشراف دارند.

کنشگران خاطرنشان کردند که توافق نامه ای منطقه ای میان آمریکا، سلطنت عمان و عربستان طی دوره آینده اعلام خواهد شد. یکی از موضوعات این توافق نامه بازگشت هادی به عدن برای ایجاد معاهده ای برای مرحله انتقالی است که به سود ائتلاف متجاوز خواهد بود.

به گفته کنشگران مذکور، هدف این معاهده حذف هادی با فرستادن او به سنگرهای دشمنان قدیمی اش است.

0% ...

آخرین اخبار

مراسم وداع و تشییع پیکر آقای شهید ایران با حضور میلیون‌ها جانفدا برگزار می‌شود


تهران آماده میزبانی از مراسم آخرین وداع با رهبر شهید انقلاب+ فیلم


بازدید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از یادمان شهدای ناوشکن دنا


ویدیوگرافیک/ چشم ایران در فضا


ترامپ: جلسات بسیار خوبی در رابطه با ایران داشتیم


دیوان عالی اسرائیل انتصاب وکیل شخصی نتانیاهو به سمت بازرس کل را متوقف کرد


عفو بین‌الملل: نیروهای پشتیبانی سریع در الفاشر سودان مرتکب جنایات علیه بشریت شدند


وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: ارتش ما در لبنان باقی خواهد ماند


تراژدی در جشن فوتبال مکزیک؛ سه کشته بر اثر ازدحام جمعیت در مکزیکوسیتی


«الإمام الشهيد» مستند «زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم