کاروانی از 50 کامیون حامل سلاح و تجهیزات لجستیک آمریکا وارد قامشلی سوریه شد

يکشنبه 21 شهريور 1400
22:06
کاروانی از 50 کامیون حامل سلاح و تجهیزات لجستیک آمریکا وارد قامشلی سوریه شد ائتلاف بین المللی تحت فرماندهی آمریکا کاروان بزرگی تشکیل شده از 50 کامیون حامل سلاح و تجهیزات لجستیک را از منطقه کردستان عراق به قامشلی سوریه فرستاد.

العالم - سوریه

کاروانی نظامی متعلق به ائتلاف بین المللی موسوم به ضد داعش به فرماندهی آمریکا امروز یکشنبه وارد شهر القامشلی سوریه شد.

به گزارش روسیا الیوم، این کاروان که تحت هدایت یک خودروی نظامی نیروهای دموکراتیک سوریه حرکت می‌کرد، شامل تریلی‌های حامل خودروها و تجهیزات نظامی و همچنین چند دستگاه تانکر سوخت مخصوص هواپیماهای آمریکایی و کامیون‌های حامل مواد لجستیک بود.

کامیون‌هایی که از طریق گذرگاه مرزی الولید با منطقه کردستان عراق وارد سوریه شدند و شمار آنها بالغ بر 50 کامیون می‌رسد، دارای پلاک منطقه کردستان عراق هستند و به سمت پایگاه‌های آمریکا در استان الحسکه و دیر الزور می‌روند.

حضور غیر قانونی عناصر آمریکا در شرق و شمال شرق سوریه به خاطر منابع عظیم نفتی است که بارها گزارش‌هایی درباره غارت نفت سوریه از این مناطق منتشر شده است.

دولت سوریه همیشه تأکید دارد که حضور آمریکایی‌ها در این منطقه غیر قانونی است و به این اشغالگری پایان خواهد داد.

0% ...

آخرین اخبار

نامه ایروانی به شورای امنیت در پی اقدامات جنگی آمریکا علیه ایران


هشدار عراقچی: نفوذ اسرائیل در آمریکا به‌زودی فاش می‌شود


تحلیل کارشناس نظامی یمنی از تقابل ایران و آمریکا: حملات فعلی تهران مقدمه نابینا کردن دشمن است


فریاد خونخواهی ‌رهبر شهید در حرم مطهر رضوی طنین‌انداز شد


سپاه: رادار برد بلند و سوخت‌رسان‌های راهبردی آمریکا منهدم شدند


حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


برگزاری پنجمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی بین ایران و افغانستان


راهپیمایی باشکوه مردم یمن در «جمعه هشدار و آماده‌باش»+ فیلم


کنست به انحلال خود رأی نهایی داد


انهدام ۲۴۳ پهپاد اوکراین بر فراز مناطق مختلف روسیه