ریاض مدعی رهگیری و انهدام پهپاد ارتش یمن شد

چهارشنبه 24 شهريور 1400
13:39
ریاض مدعی رهگیری و انهدام پهپاد ارتش یمن شد
ائتلاف سعودی مدعی شد یک پهپاد ارتش یمن که به سمت فرودگاه «أبها» فرستاده شده بوده، را رهگیری و هدف گرفته است.

العالم - عربستان سعودی

ائتلاف سعودی مدعی شد یک پهپاد را که ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به سمت فرودگاه «أبها» فرستاده بودند، رهگیری و منهدم کرده است.

«فیصل بن فرحان» وزیر خارجه سعودی اخیرا در اظهاراتی بدون اشاره به حملات مداوم ائتلاف سعودی به مردم بی دفاع یمن مدعی شد، ریاض اجازه نمی‌دهد که «حوثی‌ها» از شهروندان یمنی به عنوان «گروگان» استفاده کنند، حق دفاع از خود را محفوظ می‌داند و به حملات پاسخ خواهد داد.

هفته جاری، «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن از سرنگونی کردن یک پهپاد جاسوسی در استان صعده خبر داد.

شبکه خبری المسیره به نقل از سریع گزارش داد، پدافند هوایی یمن موفق شد یک پهپاد جاسوسی جنگنده چینی از نوع وینگ لونگ ۲ (Wing Loong II) را سرنگون کند.

سخنگوی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن چندی پیش نیز از انجام عملیات «موازنه بازدارندگی هفتم» در عمق عربستان سعودی خبر داد و گفت، در این عملیات از شانزده پهپاد و موشک بالستیک ذوالفقار و بدر استفاده شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار عراقچی: نفوذ اسرائیل در آمریکا به‌زودی فاش می‌شود


تحلیل کارشناس نظامی یمنی از تقابل ایران و آمریکا: حملات فعلی تهران مقدمه نابینا کردن دشمن است


فریاد خونخواهی ‌رهبر شهید در حرم مطهر رضوی طنین‌انداز شد


سپاه: رادار برد بلند و سوخت‌رسان‌های راهبردی آمریکا منهدم شدند


حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


برگزاری پنجمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی بین ایران و افغانستان


راهپیمایی باشکوه مردم یمن در «جمعه هشدار و آماده‌باش»+ فیلم


کنست به انحلال خود رأی نهایی داد


انهدام ۲۴۳ پهپاد اوکراین بر فراز مناطق مختلف روسیه


واکنش رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به حملات به جنوب کشور