پایان رزمایش مشترک مصر و چند کشور عربی و غربی

شنبه 27 شهريور 1400
14:25
پایان رزمایش مشترک مصر و چند کشور عربی و غربی رزمایش مشترک مصر و چند کشور دیگر از جمله آمریکا، عربستان سعودی و انگلیس در پایگاه نظامی «محمد نجیب» مصر پایان یافت.

العالم - مصر

رزمایش «النجم الساطع ۲۰۲۱» (ستاره درخشان ۲۰۲۱) در پایگاه نظامی «محمد نجیب» مصر پایان یافت.

در اختتامیه این رزمایش که روز جمعه (دیروز) برگزار شد، «محمد زکی» وزیر دفاع و تولیدات جنگی مصر، «فهد بن عبدالله المطیر» فرمانده نیروهای زمینی عربستان سعودی به همراه شماری از فرماندهان یگان‌های شرکت‌کننده در این رزمایش و وابسته نظامی سفارت عربستان در قاره، حضور داشتند.

این رزمایش ۳ سپتامبر (۱۲ شهریور) آغاز شد و کشورهای مصر، عربستان سعودی، آمریکا، انگلیس، یونان، اردن، جمهوری پاکستان و قبرس مشارکت داشتند و ۱۳ کشور از جمله کویت و امارات نیز به عنوان ناظر حضور داشتند.

در این رزمایش تعدادی از سناریوهای رزمی به ویژه عملیات هلی برن نیروهای ویژه، عملیات پشتیبانی با استفاده از گلوله جنگی و عملیات چتربازان انجام شد.

مشارکت نیروهای مسلح عربستان سعودی در رزمایش مذکور و دیگر رزمایش‌ها برای ارتقای آمادگی رزمی و تبادل تجربیات افسران صورت گرفت.

رزمایش النجم الساطع به دلیل مشارکت نیروهای مختلف منطقه‌ای و تمرینات متنوع، از مهم‌ترین رزمایش‌های منطقه‌ای و بزرگ‌ترین رزمایشی است که کشورهای مختلف در آن شرکت می‌کنند.

این رزمایش برای نخستین بار در اکتبر ۱۹۸۰ پس از امضای معاهده سازش بین مصر و رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۷۹ برگزار شد و پس از آن به صورت دوره‌ای هر دو سال یکبار برگزار می‌شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سنگین‌ترین حملۀ موشکی حزب‌الله لبنان به سرزمین های اشغالی+ فیلم


آغاز تازه‌ترین موج موشک‌باران سرزمین‌های اشغالی از ایران


تبریک دفتر آیت الله سیستانی به رهبر جدید انقلاب


سردار شکارچی خبر مخفی شدن نیروی دریایی سپاه در بنادر اقتصادی را تکذیب کرد


پزشکیان: احترام ویژه‌ای برای کشورهای همسایه قائلیم اما ..


سخنگوی ارتش: بخش قابل توجهی از توان راداری و پدافندی دشمن نابود شده است


وزیر خارجه عمان: هرگز با اسرائیل وارد فرآیند عادی‌سازی روابط نخواهیم شد/جنگ علیه ایران غیر قانونی است


بقائی: اقدام اتحادیه اروپا برای تحریم ایران، غیر قانونی است


روزنامه صهیونیستی: حزب الله همچنان زنده است/ایران پیروز جنگ خواهد شد


تاکید مسکو و قاهره بر ازسرگیری تلاش‌های دیپلماتیک برای ثبات در منطقه