وزیر اسرائیلی: به هیچ عنوان اجازه تشکیل کشور فلسطین را نخواهیم داد

يکشنبه 28 شهريور 1400
17:34
وزیر اسرائیلی: به هیچ عنوان اجازه تشکیل کشور فلسطین را نخواهیم داد وزیر امور مذهبی رژیم صهیونیستی ادعا کرد که دولت کنونی این رژیم، به هیچ عنوان، اجازه نخواهد داد کشور فلسطین تشکیل شود.

العالم - فلسطین اشغالی

«ماتان کاهانا» وزیر امور مذهبی رژیم صهیونیستی، سیاستهای این رژیم در ممانعت از تشکیل کشور فلسطین را تکرار کرد.

پایگاه خبری «عربی-۲۱» به نقل از کاهانا گزارش داد که دولت کنونی در رژیم صهیونیستی، «به هیچ عنوان، اجازه نخواهد داد کشور [مستقل] فلسطین تشکیل شود».

وی همچنین گفت که دولت نفتالی بنت، هیچ گونه روند سیاسی را با تشکیلات خودگردان فلسطین، در پیش نخواهد گرفت.

این در حالی است که بنت ماه گذشته مدعی شد که مخالف تشکیل کشور فلسطین است و حتی حاضر نیست بر سر این موضوع با تشکیلات خودگردان مذاکره کند.

وی در عین حال گفت که دولتش همچنان به اجرای طرح شهرک‌سازی در کرانه باختری ادامه خواهد داد.

نخست وزیر صهیونیستی همچنین مدعی شد که این رژیم آماده آغاز عملیات نظامی جدید علیه نوار غزه است؛ هر چند که چنین عملیاتی باعث سرنگونی دولت ائتلافی وی شود.

در همین ارتباط، «مردخای کیدار» مستشرق شناخته‌شده صهیونیست مدعی شد که نگاهی گذرا به نقشه کشورها در غرب آسیا نشان می‌دهد ایجاد کشور فلسطین منجر به وخیم شدن وضعیت می‌شود.

وی به جای تشکیل کشور فلسطین، پیشنهاد داد که راه‌حل درست، ایجاد امارتی محلی بر اساس قبایل فلسطینی است.

0% ...

آخرین اخبار

ارتش یمن: سه معادله را به عربستان تحمیل کردیم


رئیس پارلمان لبنان: اتفاقات جنوب لبنان قابل تحمل نیست


پاکستان: حملات اسرائیل به سوریه نقض آشکار قوانین بین المللی است


جهاد اسلامی: رژیم صهیونیستی بر ادامه جنگ نسل‌کشی و کشتار در منطقه اصرار دارد


تأکید عراقچی بر تأثیر تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی بر روحیه عراقی‌ها


ترامپ تمرین‌های نظامی مشترک با کره جنوبی را کوتاه کرد


سفر قالیباف به بغداد؛ تحرک دیپلماتیک عالی‌رتبه و تأکید مجدد بر اصول ثابت منطقه‌ای +فیلم


در نخستین روز سفر قالیباف به عراق صورت گرفت؛


سناتور دموکرات ترامپ را به گرفتار کردن آمریکا در باتلاق جنگ متهم کرد


بزرگداشت رهبر شهید در قزاقستان