تفریح آخر هفته بایدن دردسرساز شد

دوشنبه 29 شهريور 1400
13:00
تفریح آخر هفته بایدن دردسرساز شد سناتور جمهوری‌خواه آرکانزاس از جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا به دلیل گذراندن تعطیلات آخر هفته خود در منطقه ساحلی ایالت دلاور در حالیکه به گفته او آمریکایی‌ها هنوز در افغانستان سرگردان هستند، انتقاد کرد.

العالم ـ آمریکا

بنابر این گزارش، تام کاتن سناتور جمهوری‌خواه آرکانزاس، روز دوشنبه در مصاحبه اختصاصی با فاکس نیوز که در مواردی چون افغانستان، بحران مرزی، انتخابات ۲۰۲۴میلادی صحبت می کرد، افزود سفر آخر هفته رئیس جمهوری به منطقه ساحلی ایالت دلاور "شرمساری " را هم به "تحقیر" اضافه می‌کند.

این سناتور جمهوری خواه اظهار کرد: من فکر می کنم این یک شرمساری است. به سادگی، شرمساری را به تحقیر رهاکردن بی پروای آمریکایی‌ها در افغانستان توسط جو بایدن اضافه کنید.

کاتن ادامه داد: بایدن تصمیم گرفت نیروهای ما را تا ۱۱ سپتامبر(۲۰ شهریور) از افغانستان خارج کند که به نظر او یک تاریخ نمادین سیاسی بود. اما این یک زمان تاکتیکی فاجعه‌بار در بحبوحه جنگ بود زیرا طالبان برای جنگ دوباره آماده شده بودند.

وی اضافه کرد: بایدن وعده "ماندن" در افغانستان تا زمانی که همه آمریکایی‌ها تخلیه شوند را شکست و منجر به این شد که پرچم طالبان بر فراز سفارت آمریکا در حال پرواز است.

این سناتور جنگ‌طلب آمریکایی همچنین بایدن را متهم کرد که با افزودن اهانت به نقض عهد خود، آمریکایی‌هایی را که در حال حاضر پس از خروج ارتش آمریکا، در افغانستان گرفتارند، جریحه‌دار کرده است.

به گفته کاتن، دولت بایدن همه دارندگان "گرین کارت" و خانواده‌های آنها و افغان‌هایی را که در کنار سربازان آمریکا خدمت می‌کردند و برای مهاجرت به آمریکا مورد تأیید قرار گرفتند، در افغانستان جا گذاشته‌اند و در عوض، هزاران افغان که تحت قوانین آمریکا، هیچ ارتباط قابل ملاحظه‌ای با آمریکا نداشتند یا از حق مهاجرت برخوردار نبوده‌اند، به آمریکا آورده شده‌اند.

کاخ سفید از اظهارنظر درباره این مطالب سناتور جمهوری‌خواه درباره خروج مرگبار دولت از افغانستان که منجر به کشته شدن ۱۳ سرباز آمریکایی در انفجار انتحاری ماه گذشته در کابل شد، خودداری کرد.

به گزارش ایرنا، آمریکا پس از ۲۰ سال اشغالگری در افغانستان به بهانه مبارزه با تروریسم، سرانجام مجبور به ترک این کشور شد و تمام اماکن و تاسیسات نظامی و دیپلماتیک خود را تخلیه کرد.

این اقدام باعث فراری شدن اشرف غنی و تسلط گروه طالبان بر افغانستان شد که وعده داده است دولتی فراگیر تشکیل دهد و به حقوق زنان احترام بگذارند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی در تماس با وزیرخارجه اوکراین: باید خسارات به‌ منافع ما جبران شود


ایران خواستار نقش فعال‌تر سازمان ملل در بازسازی و ارزیابی خسارات جنگ شد


تنش آفرینی گسترده رژیم صهیونیستی در کرانه باختری


بررسی حوادث تنگه هرمز بر مبنای ظاهر رویداد‌ها نباشد


طنین پیام دختربچه فلسطینی در قلب مادرید


یمنی‌ها یک نفتکش عربستان را هدف قرار دادند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین


رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم