العالم گزارش می دهد؛

جزئیات جلسه رای اعتماد به دولت لبنان

دوشنبه 29 شهريور 1400
14:32
 جزئیات جلسه رای اعتماد به دولت  لبنان مجلس نمایندگان لبنان امروز دوشنبه جلسه ای عمومی را برای بررسی برنامه دولت و دادن رای اعتماد به آن برگزار می کند.

العالم - لبنان

جلسه مجلس نمایندگان لبنان تا شامگاه امروز ادامه خواهد داشت.

قرار است که نجیب میقاتی نخست وزیر لبنان برنامه خود را در مجلس قرائت کند و به محض پایان یافتن قرائت برنامه کاری دولت، به فراکسیون ها و نمایندگان مستقل اجازه داده خواهد شد که نظرات خود را درباره برنامه دولت بیان کنند سپس رای گیری برای دادن رای اعتماد به دولت آغاز خواهد شد.

اگر دولت بتواند اکثریت آراء نمایندگان حاضر را به دست بیاورد، رای اعتماد را خواهد گرفت و فعالیتش را آغاز خواهد کرد.

حسین عز الدین خبرنگار شبکه العالم در بیروت اعلام کرد که جلسه مجلس به علت قطع شدن برق در بیروت به تعویق افتاده است.

خبرنگار العالم اعلام کرد که جلسه امروز مجلس سرنوشت ساز خواهد بود و پیش بینی می شود که دولت 90 رای (از مجموع 128 رای مجلس) را به دست بیاورد و رای اعتماد بگیرد.

هانی قبیسی عضو مجلس لبنان گفت: کشوری که از 10 ماه پیش دولت و قوۀ مجریه ای ندارد، دچار فلج سیاسی و کشمکش ها شده است.

قبیسی افزود: به زودی قوه مجریه ای خواهیم داشت که به وظایف خود در قبال مردم و مجلس عمل خواهد کرد و روند نجات کشور را در پیش خواهد گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم حملات تلافی‌جویانه حزب‌الله به تجاوزات رژیم صهیونیستی


انصارالله یمن: معادله ضاحیه جنوبی بیروت با قدرت تثبیت شد


جهاد اسلامی: حملات موشکی ایران فرصتی برای حمایت از امنیت کشورهای منطقه است


نخست‌وزیر لبنان: اسرائیل در طول آتش‌بس ۳۵۰۰ بار کشورمان را بمباران کرده است


شهباز شریف: هدف نهایی صلح نزدیک است/همه طرف‌ها خویشتن داری کنند


هشدار ایران به شورای حکام: رویکرد تقابلی چشم‌انداز دیپلماسی را تضعیف می‌کند


قدردانی حماس از پاسخ ایران و یمن به جنایات رژیم صهیونیستی


ادعای رسانه صهیونیستی: اسرائیل به درخواست ترامپ، حملات علیه ایران را متوقف کرد


سرلشکر حاتمی: در صورت تکرار شرارت‌های دشمن، اقدامات ما شدیدتر خواهد شد


حق دفاع مشروع ایران در قبال استفاده رژیم صهیونیستی و آمریکا از پایگاه نظامی در امارات