فراکسیون حزب‌الله: نمی‌گذاریم دشمن صهیونیستی به خواسته‌اش برسد

دوشنبه 29 شهريور 1400
18:35
فراکسیون حزب‌الله: نمی‌گذاریم دشمن صهیونیستی به خواسته‌اش برسد
در پی انتشار اخباری مبنی بر برنده شدن یک شرکت آمریکایی برای حفاری در منطقه مورد منازعه میان لبنان و رژیم صهیونیستی،رئیس فراکسیون حزب‌الله گفت، دوشادوش رئیس پارلمان لبنان برای مقابله با این امر خواهد ایستاد.

العالم - لبنان

«محمد رعد» رئیس فراکسیون «الوفاء للمقاومه» (وابسته به حزب‌الله) در اظهاراتی گفت، وارد کردن سوخت از ایران دفاع از عزت، کرامت و حاکمیت لبنان بود.

بر اساس گزارش «العهد»، وی گفت: همچنان در برابر تقابل دو رویکرد در این کشور هستیم. رویکردی که می‌خواهد لبنان را به آغوش پروژه حامی تروریسم و عادی‌سازی روابط با دشمن صهیونیستی بکشاند و رویکردی که با تروریسم و عادی‌سازی روابط با دشمن مقابله می‌کند. پیروزی ما حتمی است همانگونه که آن را مقابل خود می‌بینیم.

رعد ادامه داد، پس از تشکیل دولت انتظار می‌رود دولت جدید به مسؤولیت‌های خود عمل کند و همه باید برای نجات لبنان با دولت جدید همکاری کنند.

وی به اخباری مبنی بر اینکه شرکت آمریکایی «هالیبرتون» برنده قراردادی برای استخراج نفت و گاز در منطقه مورد منازعه میان لبنان و رژیم صهیونیستی شده، نیز واکنش نشان داد.

رعد گفت، «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان اولین نفری بود که این موضوع را گوشزد کرد و حزب‌الله دوشادوش بری این موضوع را پیگیری می‌کند تا دشمن صهیونیستی را از تحقق خواسته‌هایش در دریا به حساب منافع لبنان و ثروت‌های آن را بازدارد.

در همین ارتباط، وزارت خارجه لبنان نیز شکایتی به شورای امنیت ارائه کرد و از این نهاد خواست، اطمینان حاصل کند که حفاری‌ها در منطقه مورد منازعه لبنان و رژیم صهیونیستی انجام نمی‌شود و حقوق و حاکمیت لبنان حفظ می‌شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی در خصوص اقدامات آمریکا و اسرائیل به وزیر خارجه سعودی هشدار داد


وزارت امور خارجه: شورای امنیت تاکنون هیچ اقدام موثری انجام نداده‌است


هشدار جدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به آمریکا در زمینه تعرض به زیرساخت ها


انفجار در مسکو 3 کشته بر جای گذاشت + فیلم


اختلاف نتانیاهو و متحدان افراطی‌اش درباره توافق غزه + فیلم


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و تشدید خطرناک اوضاع در جنوب لبنان+ فیلم


حمله پهپادی به سلیمانیه عراق


هشدار واشنگتن: ایران می‌تواند منافع آمریکا را هدف قرار دهد


تلاش ترامپ برای مهار بحران سوخت؛ بازگشت پالایشگاه‌های تعطیل به چرخه تولید


ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو