حزب النهضة: تعلیق قانون اساسی غیرقابل قبول است/ رئیس‌جمهور به دنبال استبداد مطلق است

پنج‌شنبه 1 مهر 1400
18:43
حزب النهضة: تعلیق قانون اساسی غیرقابل قبول است/ رئیس‌جمهور به دنبال استبداد مطلق است حزب اسلامگرای النهضة تونس ضمن مخالفت خود با اقدامات اخیر «قیس سعید» رئیس‌‎جمهور این کشور اعلام کرد که این اقدامات به منزله استبداد مطلق است.

العالم - تونس

حزب اسلامگرای النهضة تونس در بیانیه‌ای بر مخالفت خود با اقدام «قیس سعید» رئیس‌جمهور این کشور مبنی بر تعلیق قانون اساسی تاکید کرد.

این حزب اقدامات اخیر قیس سعید را به منزله گرایش واقعی وی به سوی حکومت اسبتدادی مطلق دانست.

حزب النهضة همچنین از گروه‌های سیاسی و اجتماعی خواست که صفوف خود را برای حمایت از دموکراسی و دور کردن کشور از خطر تجزیه یکپارچه کنند.

این حزب بر مخالفت خود با اعلام ادامه اقدامات رئیس‌جمهور و انحصار قدرت در اختیار او تاکید کرد.

قیس سعید رئیس جمهور تونس در سوم مرداد ماه گذشته طی فرمانی هشام المشیشی را از سمت نخست وزیری بر کنار کرد، فعالیت پارلمان را به حالت تعلیق در‌ آورد و مصونیت نمایندگان آن را لغود کرد.

رئیس‌جمهور تونس اخیرا طی سخنانی از ادامه تعلیق قانون اساسی و تعلیق فعالیت های پارلمان خبر داد.

با وجود اینکه رئیس جمهور تونس بارها وعده تعیین نخست وزیر جدید را داده اما تاکنون به این وعده عمل نکرده است و همچنان مسئولیت اداره کردن دولت را به عهده دارد. سیاستمداران تونسی اقدامات قیس سعید را انحصار قدرت در اختیار رئیس جمهور خوانده و در خصوص بازگشت حاکمیت دیکتاتوری به تونس هشدار داده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

شهر صرفند لبنان‌‍، کربلای زمان + فیلم


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عربستان در باره خاتمه جنگ تحمیلی علیه ایران


فروپاشی اعتماد به اسرائیل؛نتانیاهو چهره واقعی خود را در ابوظبی آشکار کرد!


ادعای ترامپ: ایالات متحده به توافق با ایران «بسیار نزدیک‌تر» می‌شود


محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان


پزشکیان: اتلاف منابع در انرژی و آب باید متوقف شود


نیروهای مسلح: تا پای جان از ایران دفاع می‌کنیم


گسترش همکاری تسلیحاتی برلین-تل‌آویو با محور تسلیحات دریایی


تماس‌های تلفنی عراقچی با همتایان مصری و قطری


اصابت حمله پهپادی حزب‌الله به 2 سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی