الجزایر حریم هوایی خود را به روی هواپیماهای مغرب بست

پنج‌شنبه 1 مهر 1400
18:44
الجزایر حریم هوایی خود را به روی هواپیماهای مغرب بست هشتگ #بستن – حریم – هوایی، توسط کاربران شبکه های اجتماعی الجزایر پس از بسته شدن حریم هوایی این کشور در برابر هواپیماهای مغرب، منتشر شد.   

العالم – داغهای مجازی

رمطان لعمامره وزیر امور خارجه الجزایر اخیرا رباط را به استمرار فعالیتهای خصمانه علیه کشورش به ویژه حمایت از یک گروه تروریستی متهم کرد که عامل آتش سوزی گسترده در جنگلهای الجزایر بوده است.

اختلاف میان دو کشور پس از آن افزایش یافت که ترامپ حاکمیت مغرب بر اراضی صحرا را در ازای عادی سازی روابط مغرب با رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخت.

صلاح عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی را خیانت دانست و نوشت: پرواز اخیر آخرین پرواز یک هواپیمای مغربی بر فراز الجزایر بود.

الدا بلعید نوشت: مغرب که پهباد از رژیم صهیونیستی می خرد، گویا درس عبرت نگرفته است، اینک الجزایر پرواز هواپیماهای مغربی در حریم هوایی اش را تعدی محسوب کرده و هر هدفی را فورا نابود می کند.

نیت ابدیر نوشت که دنیا و حتی ملتهای آمریکایی و اروپایی از رژیم صهیونیستی متنفرند با اینکه این رژیم ژندارم غرب در خاورمیانه است.

0% ...

آخرین اخبار

حماس: اجرای مرحله دوم توافق، مشروط به خروج کامل نیروهای اشغالگر از غزه است


توقف تجاوزها به جنوب، شرط لبنان برای تداوم مذاکرات با رژیم صهیونیستی


فرانسه در محاصره آتش؛ تخلیه ۵۲۵ نفر در پی گسترش حریق‌های جنگلی


چرا شهرک قصره هدف حملات شهرک‌نشینان قرار دارد؟


پزشکیان: منافع مشترک تهران و اسلام‌آباد بیش از پیش به یکدیگر گره خورده است


رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ تداوم تخریب و تلاش برای تثبیت اشغالگری + ویدئو


پولیتیکو: مقام‌های دولت ترامپ به بن‌بست در قبال ایران اذعان دارند


موج تازه آتش‌سوزی در انگلیس همزمان با گرم‌ترین روز سال


سفیر ایران: نقطه عطف جدیدی در روابط تهران و اسلام آباد برای تعمیق همکاری‌ها آغاز شده است


تداوم تجاوزگری رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان